Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan én vagyok a hibás? :D Nektek ki a fontosabb?
Jaj nem kell itt álszenteskedni. Ez is és csomó ehhez hasonló sztenderd kérdés van amire nem a te véleményedet várják hanem a közizlés által meghatározott sztendert választ.
ilyen kérdéesk pl a "nem vagyok kövér" Igaz válasz -> de édesem eléggé tunya lettél miota elvettelek Helyes válasz -> áh nem elfogadlak olyannak amilyen vagy
vagy pl a "melyik partneredel voltál a legjobban megelégedve?" igaz válasz -> volt egy exbarátom/barátnöm aki jobban teljesitett mint te/gazdagabb volt satöbbi
a helyes válasz: Hát te vagy a mindenem.
ez is ilyen dolog. Ma már az őszinteség ritkább mint a szűz nyolcadikos lány. ilyenkor nem kell őszintének lenni mert ő is nagyon jól tudja hogy mi a jó válasz de nem akarja hallani...
Dehogynem kell őszintének lenni.:D Mondd csak meg az igazat.Jó mondjuk ilyet azért nem kérdez az ember.
Egyébként nekem a barátaim fontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!