Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás lehet valaki az álmai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás lehet valaki az álmai miatt?

Figyelt kérdés

Több, mint két éve együtt vagyunk. Elég sokszor megbántott már. Bulikban ott hagy, rángatja a kezem, flegmán beszél velem, kidob a házból, k*rvának, r*bancnak hív. Persze ezeket mind részegen teszi velem.

Emiatt én elég sokszor ilyeneket álmodok, hogy álmomban is bunkó velem, másokat fogdos, iszik, meg bulizik, egyedül hagy. És azt állítja emiatt én vagyok a hibás.

Szerintem senki nem hibás, mert nem tudjuk irányítani az álmainkat. Tudat alatt bennem vannak ezek a dolgok, és nem tudok velük mit csinálni. Félek, hogy mikor fog megint megbántani.

19/L

2013. jún. 18. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

És még együtt vagytok? Ez hiba!!!

Az álmaidért pedig nem felelsz, nem tehetsz róla, hacsak azért nem mert kitartasz mellette.

2013. jún. 18. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért vagy vele...nem véletlenül létezik szakítás. Addig meg féljél csak, mert ő ilyen.
2013. jún. 18. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:

pedig gyorsan el kéne felejtened ezeket,van valami abban hogy amire gondolsz az valóra válik:/

velünk is voltak hasonló gondok(nem ilyen durvák),szépen minden rendbe jött és elkezdtem félni hogy mikor lesznek megint gondok,hiába volt kedves és figyelmes,de teljesen beleéltem magamat abba hogy megint jönnek a gondok és hirtelen tényleg jöttek,ő sem érti hogy mi ütött belé főleg hogy minden rendben volt

2013. jún. 18. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem te vagy a hibás, mert miattad kell innia meg kidobni téged a házból, mert még így se viseled rendesen a csadort*, és rendszeresen nem vagy képes a vak komondort se kikerülni.

ÉBREDJ MÁR FEL! Mi a brét vársz egy részeges agresszív pasitól 19 évesen???

*nőket teljesen eltakaró öltözet a muzulmán országokban

2013. jún. 18. 15:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem.

De ő hibás,érte.

2013. jún. 18. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:
áh :( mért vagy még vele?
2013. jún. 18. 15:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Az álmaidat nem tudod kontrollálni, ezért nem is tehet arról, hogy mit álmodsz. Amúgy meg a józan ész azt diktálja, hogy hagyd ott azt a szétládát. Jobban érdemelsz!
2013. jún. 18. 15:50
 8/13 anonim ***** válasza:
megérdemelsz mindent tőle :)
2013. jún. 18. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:

De kis ge.ci a pasid,hú,de megverném...

Ő szemétkedik veled,és még te vagy a rosz?Az ilyet dobni kell...

10/13 anonim ***** válasza:

Olyan vagy mint a "haverom" csaja. Azis nagy ívben szarja le a csaját, sőt már melette csajozott is szeme látára, de a csaj meg nem hagyja ott. Elégé kétségbeesett lehetsz ha még mindig vele vagy...

22/F

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!