Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik megoldás nem sérti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megoldás nem sérti a férfi önbecsülését?

Figyelt kérdés
Meg van beszélve egy randi egy nővel, de aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Az időpont pedig vészesen közeleg.

2023. júl. 10. 15:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
63%
Langyos viz ez. Itt egyikotok sem tesz energiat ebbe. A kulonbseg az, hogy te ennek ellenere is varod az eredmenyt, o pedig tudja mar tapasztalatbol, hogy ebbol nem lesz mar semmi. Hidd el, latott o mar rengeteg ilyen enervalt faszit, mint te. Ez a hajo mar elment, nem eltel a lehetoseggel, nem tetted oda magad, amikor kellett volna.
2023. júl. 10. 17:35
 22/39 A kérdező kommentje:

Beakadt a lemez? A lányok fejvesztve menekülnek attól, aki nem tartja tiszteletben azt a szünetet, ami után szívesen beszélgetnek.

Neked viszont már tényleg elmehetett jó sok hajó. Menj úszkálni!

2023. júl. 10. 17:38
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én azt szeretem, ha érzem, a pasi akarja a találkozót és mer is lépni. Én a magam részéről valóban nem szeretem az energiát, meg túlságosan megfelelni akaró pasikat.
2023. júl. 10. 17:40
 24/39 A kérdező kommentje:
Elég sokszor és sokat léptem már. És ő meg az a fajta aki pont, hogy bezár, amikor valaki pincsiként nyomul utána.
2023. júl. 10. 17:42
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Tehat van egy lany, aki szerinted is problemas, raadasul messze is lakik, es allandoan kapufanak szaladsz. Szerintem nem itt kene kitartonak lenned, de ez csak az en meglatasom.
2023. júl. 10. 17:46
 26/39 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van. Csak egy-egy ilyen akciója után már lépnék is tovább erre megint előbukkan. Mintha nem akarna elengedni ebből a hülye, hálátlan szerepből.
2023. júl. 10. 17:50
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha jól értem, 2 hete beszéltétek meg a randit, azóta alig beszéltetek és az elmúlt 4 napban meg tényleg semmit. Így szerintem ebből nem lesz semmi, de persze azért rákérdezhetsz, hogy áll-e még a találkozó. Nem kizárt, hogy nem is fog rá válaszolni (esetleg valami béna kifogással leráz), de legalább biztosra mehetsz és lezárhatod.
2023. júl. 10. 18:03
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó kérdés miért tűnt el, nekem is első gondolatom lenne, hogy ghostolt. De volt egyszer egy randim egy sráccal, aki elhívott vasárnapi napon randizni, szombatra beszéltük meg, majd abban a 6 napban egy szót sem beszéltünk. En nem akartam írni neki, mert legutóbb is én kerestem. Végül szombaton írt, hogy akkor áll e a tali. Nekem ez elég kevés, szeretek mindennap beszélni azzal, akivel randizni készülök. Attól még lesz téma, hogy írunk is egymásnak...
2023. júl. 10. 18:24
 29/39 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Bár sok reményt már nem fűzök hozzá. Majd elmondom hogy alakult. :D
2023. júl. 10. 18:58
 30/39 anonim ***** válasza:
52%
Reméljük kórházba került vagy valami. Az már elég jó kifogás, nem?
2023. júl. 10. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!