Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik megoldás nem sérti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megoldás nem sérti a férfi önbecsülését?

Figyelt kérdés
Meg van beszélve egy randi egy nővel, de aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Az időpont pedig vészesen közeleg.

2023. júl. 10. 15:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
85%
Szokasos, 4 napig nem irsz ra, utana meg csodalkozol, hogy leoffol. Nem lesz ebbol semmi sem. Te sem tettel erte, meg o sem. A tavkapcsolatokat meg hanyagold, sokkal nehezebb terep, mint sokan gondoljak.
2023. júl. 10. 15:54
 12/39 anonim ***** válasza:
64%

Ha lehetséges akkor két hétre előre nem beszélünk le randit. Egy szép nő Tinderen több tucat üzenetet kap naponta, meg ha te is vagy a világ legkarizmatilusabb faszija, akkor is nehéz ismeretlenként csak írásban olyan connectiont létrehozni ami két hétig kitárt. Néhány nap az ideális, ezek a két hét múlva meg stb időpontok nagyon gyakran bedőlnek.

Én amúgy úgy szoktam hogy aznap amire megbeszéltük írok egy üzenetet h "Hali a ma délután/este xy óra akkor okés ugye?" vagy hasonló. Ha nem akar jönni akkor legalább kiderül már délelőtt és délutánra tervezhetek mást.

2023. júl. 10. 15:58
 13/39 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy ilyenkor mindenki belemagyaráz dolgokat a másik viselkedésébe. Fogalmad sincs, hogy miért reagált úgy, ahogy. De nem is próbálsz utánajárni, nehogy véletlenül csorba essen az önbecsüléseden. LEhet, hogy ő is ugyanezt gondolja rólad, hogy csak 4 nap múlva jelentkeztél nála.
2023. júl. 10. 15:58
 14/39 anonim ***** válasza:
32%
Egyetértek a 12-essel. Két hétre előre lebeszélni randit, aztán várni, hogy mi lesz, hülyeség. Azóta száz másik ajánlatot is kaphatott.
2023. júl. 10. 16:01
 15/39 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem adtam meg kellő információt. Már találkoztunk korábban is. És nem jókedvemben találtam ki ilyen időpontot, hanem mert teljesen máshol lakik és ez felel meg neki.
2023. júl. 10. 16:04
 16/39 anonim ***** válasza:
61%

Az egész kérdés egy szemöldök összehúzós mi bajod van neked?!

Nem tudom meg van-e már a magyar érettségi de ha nincs kapd össze magad gec mert ez siralomház!

Ha férfinak érzed magad és van önbecsülésed nincs szükséged erre a közvélemény kutatásra. Nem is ilyen hátulról alátekert kutyafsz módon kell nézni ezt hanem úgy, hogy értékesebb vagyok annál akit napokon keresztül leszrnak és csak unaloműzésből esetleg ingyen bambiért lesz ott a randin a leányzó?

2023. júl. 10. 16:06
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így információ hiányában valóban nehéz véleményt alkotni. Nagyon nem mindegy, hogy első, vagy második, vagy sokadik randiról van-e szó.
2023. júl. 10. 16:12
 18/39 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már, de ez lenne az első randi.
2023. júl. 10. 16:27
 19/39 anonim ***** válasza:
63%
Mivel nem írtál rá 4 napig így egyértelműen mással ment el randira te már offos vagy neki mert elszúrtad azzal, hogy eltűntél 4 napra
2023. júl. 10. 16:50
 20/39 A kérdező kommentje:
Nem az a naponta irkálós típus.
2023. júl. 10. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!