Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik megoldás nem sérti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megoldás nem sérti a férfi önbecsülését?

Figyelt kérdés
Meg van beszélve egy randi egy nővel, de aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Az időpont pedig vészesen közeleg.

2023. júl. 10. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Hagyni a francba, tekintve, hogy a nőnek ez alapján nem fontos a dolog.
Megkérdezni, hogy mi a helyzet.
28 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%
HA meg van beszélve, akkor mit kéne tennie? Ha nem világos valami, miért nem kérdezel rá? Majd akkor sírj, ha nem ment el a randira.
2023. júl. 10. 15:29
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te érzed.

Én például elengedném, de ha te olyan vagy hogy mindenképp tudni akarod mi a baja, akkor kérdezz rá.

Csak készülj fel, hogy lehet hogy az illető ködösíteni fog.

2023. júl. 10. 15:29
 3/39 A kérdező kommentje:

Számomra furcsa, hogy az igent mondás és a randi közötti kb. két hétben semmi interakció sincs online.

Én is pont a ködösítés esélyét nem akarom megadni. Mert nem az első eset lenne.

2023. júl. 10. 15:32
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
És te írtál rá, ő meg nem válaszolt? Vagy mire gondolsz?
2023. júl. 10. 15:33
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer randi elott eltunt igy egy lany. Igaz, nem ket hetre, csak par napra. Elmentem a megbeszeltek szerint es ott volt + az egyik legjobb randim lett vegul.

Normal esetben en is azt mondanam, amit az #1-es, de 2 het az tenyleg sok.

2023. júl. 10. 15:35
 6/39 A kérdező kommentje:
Ráírtam olyan 4 nap után és nem volt túl nyitott a beszélgetésre.
2023. júl. 10. 15:36
 7/39 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy neked összejött így is. Nálam ha eltűnnek a randi előtt, az leginkább a semmit jelenti.

Nem is mernék már úgy elindulni. Kellett ezért már majdnem feleslegesen vonatoznom órákat.

2023. júl. 10. 15:37
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is rákérdeznék, hogy áll-e még a randi vagy sem. Lehet, hogy csak rossz napja volt, vagy nem akar mindennap beszélgetni valakivel, akit nem is ismer. Mert, ha nem kérdezel rá, csak úgy eltűnsz vagy nem mész el, akkor azért te leszel a szemét, aki ghostingolta. Nem hiszem, hogy egy tisztázó kérdéstől tönkremenne az önbecsülésed.
2023. júl. 10. 15:38
 9/39 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen azonnal offos szórakozzon mással....👎
2023. júl. 10. 15:47
 10/39 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem. Csak akkor minek mondd igent? Én mindig zokszó nélkül kezelem a visszautasítást. Sőt sokkal jobban becsülöm, mint ezt a sunyiskodást.
2023. júl. 10. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!