Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőt választanátok, férfiak?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mennyire van hatással az ízlésre a mai divat.2023. júl. 9. 06:57
61/88 anonim válasza:
Ne tedd magad még nevetségesebbé. Így is elég gáz vagy.
62/88 anonim válasza:
Ha azon élvezkedsz, hogy másokat provokálhatsz, nagyobb gondok vannak a toronyban, mint hinnéd..akar férfi, akár nő vagy.
63/88 anonim válasza:
Nem kell ahhoz éhezni, hogy valaki vékony legyen. 27 vagyok, soha nem voltam 52 kg felett, pedig sokat eszek. Genetika. És igen én is azt tapasztalom, hogy a legtöbb pasinak még a vékonyon belül is a nagyon vékony tetszik.
64/88 A kérdező kommentje:
61. Teltkarcsú: 65-75 kg, átlag magasság
Vékony: 45-50 kg
2023. júl. 9. 08:49
65/88 anonim válasza:
A nők átlagmagassága Magyarországon 164 cm. A BMI testömegindex szerint ehhez a magassághoz 75 kg az TÚLSÚLY. Ez ténykérdés.
66/88 anonim válasza:
Vékony = modellalkat = beteges koplalás ?
67/88 A kérdező kommentje:
67. De azt nem vetted figyelembe hogy vannak akik sportolnak, az izom viszont nehezebb mint a zsír.
2023. júl. 9. 08:53
68/88 anonim válasza:
69-es: Kétségtelenül, de hacsak nem súlyemelő az illető, nos elég nehéz izommal magyarázni a méreteit.
69/88 anonim válasza:
Én egy vénebb trotty vagyok, gyk-s megállapítás szerint. 49/f, nekem az a fontos, hogy a hölgyemény jó arc legyen. :D
Humorérzék oda-vissza, azt csináljon, amit szeret.
Az ilyen kinézet dologból nagyon kinőttem, a legfontosabb, hogy szimpatikus legyen a néni.
70/88 A kérdező kommentje:
68.
Nem, de arra gondoltam hogy mennyire éri meg a koplalás, hogy valaki modell legyen és miért kell ezt erőltetni az emberekre? Hogy ez a normális.
mikor ha megnézzük, a mell is zsírszövet. Egyébként ezt tudod?
2023. júl. 9. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!