Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőt választanátok, férfiak?
Na mindegy, kiderült számomra hogy tényleg ez a helyzet.
Lehet a lány vékony, nem számít hogy szép-e az arca, mert csak a test számít. :D
Tőletek gondolom zacskót is lehetne húzni a fejére.
Pedig hittem benne, hogy nem csak a külsőségek számítanak. Aztán a nők vannak szidva, hogy felszínesek. Bakker.. :)
13. Aki telt karcsú, mondjuk hogy cicis, popsis, az hol szilikon?
Csak ámulok, hogy lehet ilyen butaságokat írni xD
Kérdező, te mégis mi a francról beszélsz? :D
KÜLSŐ paramétereket adtál meg, aztán besértődsz, hogy a válaszolók ezek alapján választanak. Ugyanazt csinálod, mint az incelek.
Még annyit, hogy sok férfi panaszkodik itt, hogy vékony a nő és szép, de az ágyban nem annyira nyitott.
Nem egy ilyet olvastam, egy kedves barátom is ezt mesélte.
Szóval talán van alapja ennek az egésznek.
Amúgy kérdező, honnan a bánatból tudnánk, hogy egyénileg mennyire tarthatnánk téged vonzónak? Ez egy anonim felület, fotót (nyilván érthető okoknál fogva) nem linkeltél.
Én nő vagyok, vékony, és igen, sikerem van a férfiaknál, mert szép az arcom.
De miért ne lehetne sikere egy teltkarcsú, szép arcú lánynak is? Miért csak vagy ez, vagy az?
16
Áh, szóval te külső alapján ítéled meg az embereket. Ha vékony a csaj, biztos rossz az ágyban. Kicsit felszínesnek tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!