Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok az alábbiak közül?
Tegyük fel, hogy személyiségre mind szimpatikus és korban is passzoltok.
A: 180 cm magas, vállig érő platinaszőke egyenes haj, zöld szemek. Vékony alak, kisebb mellek és fenék.
B: 170 cm magas, váll alá érő göndör sötétbarna haj, barna szemek. Telt, husis alkat, van pocakja de nagy melle és feneke van.
C: 160 cm magas, derékig érő hullámos világosabb vörös haj, kék szemek, kicsit szeplős arc. Átlagos alak, közepes mellek, nagyobb fenék.
Aki szeretné, indokolhatja is a választását.
#2-esen beszakadtam :D legalább őszinte.
Én nekem a B illetve a C játszik. A 175cmmel szóba sem jöhet magasabb nem mintha engem zavarna de egy 180-as lány észre sem venne :D
De a barna hullámos váll alá érő haj kék szemmel közepes mindennel best ever.
Egyértelműen C, de lehet magasabb is (10-15 centivel).
Ha megtanultam valamit az életben, az az, hogy a kicsi pocak soha nem kicsi pocak, hanem baszott nagy bél.
A magas nőnek a stílusa sem tetszik nemcsak a magassága. Sem a vékony alkatot, sem a platinaszőkét, sem a rövid hajat nem csipázom.
,,Ha megtanultam valamit az életben, az az, hogy a kicsi pocak soha nem kicsi pocak, hanem baszott nagy bél."
Ezt én is itt a gyakorin tanultam meg. Kis pocak, nem kell a nőknek. Aztán megmutatja a hasát, és akkora mint egy póké. +5-7 kiló felesleg szerintem senkit sem zavar, na az lehet pici pocak, de a 25 kiló felesleg már nem pici pocak, hanem bél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!