Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas jó küllemű pasik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas jó küllemű pasik, akik emiatt fiatal csinos lányokkal szexelhetnek mindig, ugye minden sokkal jobb? Mármint az egész életetek is emiatt?

Figyelt kérdés

Nyilván felfogom, hogy sok csinos fiatal lány van, aki lehet hogy sérült pszichológiailag és minden "jöttmentnek" odadobja magát, mint egy darab húst és akkor érzi jól magát, ha nagyon csúnyán helyben hagyják.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem akárkinek dobják oda magukat, csak a magas jó pasiknak, akik megütik a szintet náluk.

Ettől függetlenül én is voltam jó pár nővel életem során, de nyilván a kinézetemhez mérten elérhető szépségűekkel. Néha beakadt 1-1 max átlagos lány, de azok az igazán csinosak nem. Itt most nem mű nőkre gondolok, hanem olyanokra akik smink meg minden nélkül is szépek.

Az ilyen nőkről lepereg minden amit mondok, pedig nyilvánvalóan ugyanazokat mondom mint a nagy kanok, csak mivel én nem vagyok az így tőlem nem megy be.

Most is beszélek egy nővel, 23 éves, én 34, aztán saját elmondása szerint is nagyon sérült, és az neki a siralma, hogy az okos férfiak nem dugnak vele. Legutóbb is összejárt egy elmondása szerint nagyon buta fiúval, aki viszont legalább rendesen "szanaszét dugta" - idéztem.

Nyilván felfogom, hogy ez a szeméyl valószinüleg egy magas, erős testalkatú egyed lehetett.

Én magam intelligens vagyok, ezt igazolják az életben elért eredményeim, mert magas szintű tudományos ismereteket igénylő szellemi munkával szerzem a bevételeimet. Persze most bele lehet magyarázni az igazságot is, hogy a nők szemszögéből az intelligencia azt jelenti, hogy a pali mennyire tudja azt mondani amit ők hallani akarnak.

A stréberkedésre nem fognak izgulni.

Na visszatérve erre a nőre, én elég komolyan adagolom neki a fantazmagóriákat, hogy mi lenne ha megdugnám, és láthatóan neki ez nagyon betalál. Az más kérdés, hogy nekem kb 5..10x annyit kel majd irkálnom neki, mire egyáltalán találkozni akar, és utána is sokkal többet fog majd túráztatni mire "gerincre vágom"

(amit idézőjelbe irok, azt mind idézem a nőtől)

Pedig én aztán tényleg nem finomkodom ha látom hogy zöld a lámpa.

Csak ugye a kinézetem, magasságom, testalkatom miatt nem osztanak lapot az ilyen lányok. Pedig nyilvánvalóan SSOKKKKKKKKAL ezerszer 10ezerszer jobb őket dugni, mert feszesek mindenhol, puha a bőrük stb.

Nem igy van, tisztelt magas palik?

2023. jún. 25. 10:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/136 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyereket ideális esetben kettő szülő nevel: hol van az apa? Csak nem elhagyta a családot? Csak nem nem foglalkozik a gyerekekkel? Csak nem a kanapén döglik, egyik kezében sörrel, míg a másikban a távirányítót nyomkodja?

(Ennyi értelme van a #70-es hozzászólásodnak.)

2023. jún. 25. 13:20
 72/136 A kérdező kommentje:

az apus lelép mert várja a többi nő

ki választotta apust? ja hogy anyus?

de nem baj majd jön anyusnak az új pasija aki jólelkű és kidolgozza belét a kis családért, és hogy anyunak jó élete legyen.

meg persze ott van anyunak a szeretője aki szintén nagy farkú és kemény legény

2023. jún. 25. 13:32
 73/136 anonim ***** válasza:
94%
Azért aranyos, hogy szerinted mindig a nő a hibás, de azért hisztizel, amiért a nők többsége hozzád se érne.
2023. jún. 25. 13:41
 74/136 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem a kinézeteddel lesz itt a legnagyobb gond. Évek óta ezen pörögsz. Kicsit próbálj meg lelazulni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2023. jún. 25. 13:42
 75/136 A kérdező kommentje:
oké és akkor mi lesz? eltelik az élet amit le kell éljek max egy fostalicska nővel? jó üzlet
2023. jún. 25. 13:43
 76/136 anonim ***** válasza:
93%
Végülis miért ne, ha te ennyit értél el.
2023. jún. 25. 13:45
 77/136 anonim ***** válasza:
92%
Nem KELL leélned, nyugodtan maradhatsz egyedül is, bár aki ilyen gusztustalan módon beszél emberekről, hogy fostalicska meg gány stb, az őszintén nem értem mit vár. Ennyi erővel egy nőnek miért kéne leélnie az életét egy fostalicska férfival..?!
2023. jún. 25. 13:46
 78/136 A kérdező kommentje:
jaj hagyjuk ezt már, kajak nem akarjátok észre venni hogy a nők milyen lekezlően beszélnek már az átlagos férfiakról is? undoritóan lekicsinylően beszélnek azokról akik nem top csávók
2023. jún. 25. 13:47
 79/136 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írod ezt, egyrészt a többségre nem igaz, másrészt a te stílusod ugyanolyan undorító.
2023. jún. 25. 13:50
 80/136 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem hallottam élőben egyetlen nőt sem lekezelően beszélni átlagos férfiakról, sőt az ismerőseim/barátnőim többsége totál átlagos pasikkal vannak együtt.

Te is meglehetősen lekezelően és undorító módon beszélsz "a nőkről", általánosítasz és mindenkit egy kalap alá veszel, akkor mit csodálkozol? Senkinek nem kötelessége esélyt adnia meg összejönnie olyannal, akivel nem akar, ha tetszik ez neked, ha nem.

2023. jún. 25. 13:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!