Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy magára adó "valamennyire"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magára adó "valamennyire" csinos 50 körüli nőnek is annyi szexpartnere lehet amennyit akar?

Figyelt kérdés

Nem provokáció és nem feltétlenül egy kiszemelt nő adja a kérdést.

Ellenben kíváncsi vagyok hogy az igencsak idősödő, de még magukat nem elhagyó nőknek is olyan könnyű szexre hímet találni mint amilyen híresen könnyű egy fiatal nőnek

Magyarán minden jól kinéző nő után vannak jelentkezők sűrűn, vagy csak a fiatalabbaknál van ez így?

Bár egyértelmű hogy az idősödő nők már nem kívánják a szexet annyira, de a kérdés attól adott

2023. márc. 9. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, korlátlanok a lehetőségek
Ilyen korban már sokkal kevesebb a jelentkező de akad néha
Nagyon ritka, ebben a korban lehúzhatják a rolót, akkor is ha adnak magukra
34 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Lehetne! De manapság sok a nyim nyám tutyi mutyi kis lúzer aki meg sem mer szólíttani egy dögös milfet. Úgyhogy az ilyen hölgy kénytelen a magamfajta menő alfák közül válogatni.
2023. márc. 9. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Azért a nők többsége nem annyira szexközpontú, mint a férfiak, hanem nekik jobban számít az érzelem meg a tudat, hogy őt akarja a férfi és nem csak a testét. Szóval lehet irigykedni a nőkre az itteni kiéhezett férfiaknak, csak minek, ha ők nem azt szeretnék megkapni, amit megkaphatnak. Egyébként a nők és férfiak libidója meg csökken 50 fölött, ha nem is akarnak szex nélkül élni teljesen, de azért szintén már fontosabb a stabilitás, mint a kaland. Plusz 50 fölött fordul a férfi-nő arány, mert a férfiak kezdenek hullani. Szóval ha ezt mind összeadod, kevés az a "milf", aki fiatalabb hímre vágyik, mert mit kezdjen vele, totál más generáció, viszont a korosztályából is válogatós lesz és sokan ugye foglaltak vagy fiatalt vadásznak, de aki idősebb annyira, hogy ő legyen a fiatalabb mellette, az sokszor inkább valami ápolót keres. (Tisztelet a kivételnek minden állításomhoz! :) De ezek az ilyen korú még/már szingli barátnőim tapasztalatai.
2023. márc. 9. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Magamból kiindulva igen korlátlan lehetőségeim lennének de van párom igy nem élek velük 🙂
2023. márc. 9. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Lehetne sok, de amilyen a kínálat, inkább hanyagolom a dolgot.
2023. márc. 9. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom hogy korlátlan a lehetőség, mert ez sem lenne igaz, ráadásul honnan is tudnánk hogy korlátlan-e... Mondom ezt ötvenes nőként. Nem tudom hogy a 3-as válaszoló nőtársam párkapcsolatban élőként honnan tudja a korlátlan lehetőségét, nem hinném hogy pasik tömkelege mer Hozzá közeledni úgy,hogy nem független.

Sokan jelölnek be a facén,rám írnak, sőt, még ismerős is utalást tesz arra,hogy szívesen közeledne, bárhogy... Nem együttélős párkapcsolatom van, de köztudott. Ha ismerkedni szeretnék persze, lenne rá lehetőségem. Hogy korlátlan-e vagy sem, azt nem tudom. Sőt azt sem,hogy az a lehetőség olyan-e amivel szívesen élnék...

2023. márc. 9. 17:00
 6/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Jó tudni hogy mi a helyzet. Így nincs az hogy bepróbálkozom hátha elég kiéhezett, hiszen tudni fogom hogy ő is akkor dugatja magát és olyan pasasokkal amilyenekkel csak éppen szeretné. Így meg ugye nem lesz értelme

2023. márc. 9. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Te pasi vagy, és 50-es nővel szeretnél szexkapcsolatot? Ha egy nő jól néz ki, értelmes, megfelelő anyagi háttere, egzisztenciája, önállósága van, nagyon megválogatja hogy kivel kezd bármilyen kapcsolatot. Ha nem ilyen, gondolom a pasiknál sincs igény rá...
2023. márc. 9. 17:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Pasas vagyok, de nem akarok én senkitől semmit sem

Mert jól látszik hogy felesleges erőlködni, bármikor bárkinél is

Amíg nem vagy gazdag vagy egy chad

2023. márc. 9. 18:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag nőnek akkor sem mindegy, kivel fekszik le, ha kiéhezett. Ha csak hülyék vannak, akkor inkább a macskás néni létet választja, minthogy pl. valami mentális sérültet vagy bántalmazót vagy lejmolós hajléktalant vegyen a nyakába. (Tisztelet újfent a kivételnek.) Miért hiszed azt, hogy a nők mind egyformák és azt szeretnék, amit te? Attól, hogy te csokifagyira vágysz, de nem kapsz, pedig úgy szeretnél, még nem mindenki szereti a csokifagyit, aki kaphat. Érted...
2023. márc. 9. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
45 évesen volt egy 28 éves pasival...mondjuk szexkapcsolatom, bár attól kicsit több volt. Szerencsés alkat vagyok, szerintem átlagos külsővel, ettől büszkébb vagyok arra, hogy értelmes (még ha ez a kapcsolat nem is arra vall).Volt több lehetőségem, de sosem éltem vele, ezen az egy alkalmon kívül. A srác 10/10-es volt, külsőre, intelligenciára, figyelmességre. Szóba se jöhetett volna ha nem ilyen. Az,hogy gazdag lett volna, szó sincs ilyenről, egyikünk részéről se volt jelentősége az anyagiaknak.
2023. márc. 9. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!