Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy magára adó "valamennyire"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magára adó "valamennyire" csinos 50 körüli nőnek is annyi szexpartnere lehet amennyit akar?

Figyelt kérdés

Nem provokáció és nem feltétlenül egy kiszemelt nő adja a kérdést.

Ellenben kíváncsi vagyok hogy az igencsak idősödő, de még magukat nem elhagyó nőknek is olyan könnyű szexre hímet találni mint amilyen híresen könnyű egy fiatal nőnek

Magyarán minden jól kinéző nő után vannak jelentkezők sűrűn, vagy csak a fiatalabbaknál van ez így?

Bár egyértelmű hogy az idősödő nők már nem kívánják a szexet annyira, de a kérdés attól adott

2023. márc. 9. 15:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Egy átlag nőnek akkor sem mindegy, kivel fekszik le, ha kiéhezett."

Egy rendesebb férfinak sem mindegy ez, azaz az olyannak mint én.

Nem vagytok ebben sokkal különbek, csak a helyzetetek és persze az alapvetô nemi ösztöncélok tesznek titeket ennyire válogatóssá (ha nem érted szólj, ez nem sértés volt)

"Miért hiszed azt, hogy a nők mind egyformák és azt szeretnék, amit te?"

Miért hinném ezt, ez egyáltalán nem igaz. Le sem fossák egy átlag férfi mit szeretne, ez eddig is nyilvánvaló volt.

Nem igazán értem mit akartál mondani 9#

2023. márc. 9. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

5#

Én sokakkal beszélgetek a legtöbb ffi innen tudom. De tiszteletben tartják hogy van párom.

2023. márc. 9. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
"Le sem fossák egy átlag férfi mit szeretne, ez eddig is nyilvánvaló volt." Miért?
2023. márc. 9. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!