Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az amúgy túlsúllyal küzdő nők is az izmos férfiakat akarják maguknak?
Mert az hogy mire vágysz totálisan független attól, hogy milyen a saját testalkatod. MINDEN nő az alfahímre és minden pasi a bombanőre vágyna alapból, azaz mindenki a legjobbra. Aztán a párkeresés során van akinek benő a feje lágya és rájön más dolgok fontosabbak mint a külső, s a saját szintjéhez mérten keres, vagy beragad a picsogásba.
A szexpartner az megint más. Biz' a nem csinos nők is ha "csak szex" válogathatnak az ajánlatok között. Ha azok között vannak jól kinéző pasik is akkor miért álljanak le a nem jól kinézővel? Főleg hogy a pasik ha csak dugás akkor simán megdugnának a saját "kategóriájuknál" több ponttal "kisebb" nőt is.
Fordított esetben te mit tennél? Persze hogy a legjobbat választanád nem? Igazságos vagy sem, de amíg több pasi akar csak szexet mint nő addig biz' a nők válogatni fognak.
Azt viszont rosszul tudod, hogy a nők fiatalabb pasira vágynának. Bár biztos van ilyen is, de a többsége kb. vele egykorúra. S nem pasira, hanem Férfire vágynak minden téren (nem csak az ágyban). Legyél te is az, s megoldódik a problémád :)
Attól mert duci vagyok még nem leszek rögtön ronda vagy nem vonzó. Rengeteg pasi van akik a duci csajokat szeretik. És igen sokszor az izmos vagy vékony pasik. Mert nekik a nő sokszor a saját alkatúk ellentétjét jelenti. Ergo az izom ellenkezője a puhaság. És egy vékony nő nem feltétlen puha. Hanem laposabb vagy csontosabb.
Meg hát ízlés kérdése a dolog. A ducik nem csak ducikkal jöhetnek össze. Amúgy megsúgom h oké h a nagy dokik szerint 15 kiló plusz az már túlsúly. De alkatban nem látványosan más. Én ennél több vagyok sokkal mint kelle. De imádom magam az egészségem meg tökéletes és csak 20+ korosztály vagyok
Ha aza 15 kiló plusz van az a legidálisabb a nőknél, azokat szeretik a férfiak.
NAgyon kevesen szeretik a modell alkatuakat.
Lehet hogy jól néznek ki tv vagy fotón, de a husisabb csajok sokall természetesebbek, és vidámabbak, szerethetőbbek.
Kérdező, emiatt ne legyen depressziód, majd egyszer te is felnőssz és megérted ezt.
"Mert a túlsúlyos nőknek csak a túlsúlyos férfiak jöhetnek be?"
Nem, de azért némi realitás érzék nem ártana.
Higyjed el, hogy a férfiak 90%-ának az jönne be, ha lenne egy két, de inkább három nőből élő háreme, mindegyik tökéletes alkatú, szép arcú, fiatal, készséges bombázó, akik napjában kétszer állnak sorba a f-szért.
De az átlag földi halandó férfiak azért tisztában vannak azzal, hogy ez teljesen irreális, mert ez csak a nagyon-nagyon gazdag és nagyon-nagyon jól kinéző férfiaknak jön össze.
Ezért aztán igazodnak a realitásokhoz.
Na a nőknél valahogy ez hiányzik, a realitásokhoz való igazodás.
Na persze igazából az ő dolguk, hogy macskás öregasszony lesz belőlük, csak az a bibi, hogy pont az ilyen dagadék nők óbégatnak a leghangosabban, hogy minden férfi hulladék, meg szemét :D
Mert elhiteti velük a sok agymosó kozmopolitan meg hasonló szennymédia, hogy ők dagadtan is szépek, és nekik is jár a kriszziánó ronáldó.
Persze, hogy ki vannak akadva, amikor még egy átlagos faszinak is legfeljebb egy dugásra kellenek :D
Hát ez van, a realitásérzék hiánya, a saját szinteteken kéne keresgélni :D
Nem számítottam ennyi értelmes hozzászólásra ezen a fórumon. Tapasztalatból mondom.
Teljesen egyetértek azzal, hogy ha egy nő nem gebe. A gebe nők nekem sem tetszenek, pedig nem vagyok extrém túlysúlyos, 75 ideális helyett, 83 kiló. Mégis azt veszem észre, hogy a sokkal túlysúlyosabb nők is a 180cm+ magas, sportos pasikat keresik, annak ellenére, hogy tényleg a realitás talaján kellene élniük, ahogy ezt itt már valaki írta.
Ugyanakkor azt is írta már 2/2, hogy több pasi szeretne szexelni, mint nő. Emiatt alakulhatott ki a nőkben egy torzulat, hogy túlysúlyosan, és akkor ne 15 kiló legyen, hanem 30, mégis sportos pasikra vágynak, mert ahogy másvalaki is írta a pasik, ha nagyon kanosak, akkor mindenkit megdugnának, legalábbis egyszer, aki éppen kapható rá. Ezért a kövér nők tényleg elhitték, hogy ők is megkaphatnak olyan pasikat, akik sportosak, és magasak, és akiket amúgy nem kaphatnának meg, hogy ez a torzulat nem jött volna létre.
Az is igaz, hogy az a pasi, aki extrémen jól néz ki, vagy nagyon gazdag, nem igazán fog kövér nőt keresni. Lehet, hogy éppen ilyen az ízlésvilága, de nem ez a realitás.
Szóval a kép elég összetett. Számomra a csalódás abban áll, hogy gyakoroljak egy kis önkritikát is, hogy én nem vagyok extrém túlysúlyos, nem vagyok extérm alacsony sem, mert átlag vagyok a magam 176cm magasságával. Nem vagyok intellektuálisan alkalmatlan egy jó beszélgetésre. Ugyanakkor 75 kiló helyett 83 vagyok. A hajam már őszülő, elvégre 40+ vayok, és ilyet örököltem, valamint egy kicsit már kopaszodom is. Azt gondoltam, hogy ha én reálisna nézem a dolgokat, akkor egy szexkapcsolatra esetleg össze lehetne jönni egy hasonló testalkattal megáldott nővel, de nem. Nem, mert csak a sportos, magas, hajjal rendelkező férfiakat keresik azok is, pedig nekem nagyon hiányzik a szex, és azt gondolom, vagyis tudományosan is így van, hogy az egészséges férfinak legalább 3 naponta szüksége van a szexre.
És ezzel nem azt mondom, hogy háremet szeretnék, hanem egy kvázi szeretőt, vagy olyan nőt, akinek szintén hiányzik a szex, de otthon már nincsen, vagy kevés van, és szívesen töltené el a kevés szabadidejét egy megértő, értelmes férfival, de csakis kölcsönös szimpátia és meglévő kémiat mellett, mert olyanban már volt részem, párszor, hogy a kémia részemről meg volt, de úgy éreztem a másik részről nem, és az úgy nagyon nem az igazi. Csakis akkor működik jól a dolog, ha mindketten vonzónak tartják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!