Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás túlsúllyal?

Magzatmozgás túlsúllyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Második csemetémet várom, jelenleg 18 hetes vagyok, de rendes magzatmozgást még nem éreztem.. A lányomnál, ha jól emlékszem valamikor a 18-19. hét között éreztem először mozgást, de nem mernék rá megesküdni.

Első terhességem óta nem sikerült visszafogynom(nincs egy év a kettő között) így plusz 10 kilóval indítottam ezt, ami főleg a hasamon van. Kezdek kicsit aggódni, hogy minden rendben van-e a kis lakómmal, mert annyi rosszat lehet olvasni a 18-20.heti genetikai ultrahanggal kapcsolatban, ami nekem jövőhéten esedékes, hogy mostmár teljes a pánik(amúgy is pánikolós és stresszes vagyok mostanában).

Van esetleg olyan, aki hasonló cipőben jár?

Köszi a válaszokat!

2021. okt. 2. 04:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
100+ kilóval estem teherbe mind a 4 gyerekkel, 13-14 hetesen éreztem őket, 18 hetesen már látszottak is kívülről. Simán lehet, hogy elöl van a lepény és emiatt nem érzed még, de a túlsúlynak ehhez nincs köze.
2021. okt. 2. 11:04
 2/2 anonim ***** válasza:
túlsúly és van alapbol pocid nem befolyásolja baba mozgását. nem függ sulyod attol,hogyb abád mikor érzed,mikor érzik nagyszülök vagy a baba apja ha kezüket pocidra teszük. 25.hetesen látszodhat ruhában,hogy terhes vagy
2021. nov. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!