Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az amúgy túlsúllyal küzdő nők is az izmos férfiakat akarják maguknak?

" több pasi szeretne szexelni, mint nő. "
Ez így is van. Itt a lényeg. Egy magabiztos, 90 kilós nő, aki nem a súlyán siránkozik, hanem elfogadja magát, hamarabb szexel, mint egy kigyúrt pasi, akinek nincs annyi önbizalma. Haveromnak 120 kg a barátnője, igencsak nagydarab. A haverom előtt csomó pasija volt, rengeteget bulizott, és szexelt. Most a haverommal komoly kapcsolatban vannak, szintén minden van.

Az hogy ki mit akar egy dolog.Es más,hogy mit kap meg.
Ezért nincs ertelme ennek.
Egy túlsúlyos férfi is akarhat csinos lanyt és egy túlsúlyos,idősebb nő is akarhat fiatal izmos férfit.
Kérdés hogy összejön e neki és meddig vár egy ilyen alkalomra,vagy mennyit tesz érte.Miről mond le,vagy miből hajlandó engedni,vagy nem.
Csak egy peldát említenék.
Egy tarskeresőn összeismerkedtem egy nővel.Randi is volt.Sőt a második is alakult.Aztán nem lett belőle semmi.
Nos azóta eltelt kb 2 év.Én azóta boldog kapcsolatban vagyok.A nő meg azóta is várja a lovagját.
Történet vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!