Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas jó küllemű pasik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas jó küllemű pasik, akik emiatt fiatal csinos lányokkal szexelhetnek mindig, ugye minden sokkal jobb? Mármint az egész életetek is emiatt?

Figyelt kérdés

Nyilván felfogom, hogy sok csinos fiatal lány van, aki lehet hogy sérült pszichológiailag és minden "jöttmentnek" odadobja magát, mint egy darab húst és akkor érzi jól magát, ha nagyon csúnyán helyben hagyják.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem akárkinek dobják oda magukat, csak a magas jó pasiknak, akik megütik a szintet náluk.

Ettől függetlenül én is voltam jó pár nővel életem során, de nyilván a kinézetemhez mérten elérhető szépségűekkel. Néha beakadt 1-1 max átlagos lány, de azok az igazán csinosak nem. Itt most nem mű nőkre gondolok, hanem olyanokra akik smink meg minden nélkül is szépek.

Az ilyen nőkről lepereg minden amit mondok, pedig nyilvánvalóan ugyanazokat mondom mint a nagy kanok, csak mivel én nem vagyok az így tőlem nem megy be.

Most is beszélek egy nővel, 23 éves, én 34, aztán saját elmondása szerint is nagyon sérült, és az neki a siralma, hogy az okos férfiak nem dugnak vele. Legutóbb is összejárt egy elmondása szerint nagyon buta fiúval, aki viszont legalább rendesen "szanaszét dugta" - idéztem.

Nyilván felfogom, hogy ez a szeméyl valószinüleg egy magas, erős testalkatú egyed lehetett.

Én magam intelligens vagyok, ezt igazolják az életben elért eredményeim, mert magas szintű tudományos ismereteket igénylő szellemi munkával szerzem a bevételeimet. Persze most bele lehet magyarázni az igazságot is, hogy a nők szemszögéből az intelligencia azt jelenti, hogy a pali mennyire tudja azt mondani amit ők hallani akarnak.

A stréberkedésre nem fognak izgulni.

Na visszatérve erre a nőre, én elég komolyan adagolom neki a fantazmagóriákat, hogy mi lenne ha megdugnám, és láthatóan neki ez nagyon betalál. Az más kérdés, hogy nekem kb 5..10x annyit kel majd irkálnom neki, mire egyáltalán találkozni akar, és utána is sokkal többet fog majd túráztatni mire "gerincre vágom"

(amit idézőjelbe irok, azt mind idézem a nőtől)

Pedig én aztán tényleg nem finomkodom ha látom hogy zöld a lámpa.

Csak ugye a kinézetem, magasságom, testalkatom miatt nem osztanak lapot az ilyen lányok. Pedig nyilvánvalóan SSOKKKKKKKKAL ezerszer 10ezerszer jobb őket dugni, mert feszesek mindenhol, puha a bőrük stb.

Nem igy van, tisztelt magas palik?

2023. jún. 25. 10:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim ***** válasza:
100%

22. Jól van, értelek. Mármint tényleg, tudom hogy nem tudom teljesen átérezni a helyzetedet, mert nem jártam sose a cipődben. De azt érzem, hogy ez zavar téged és persze látod a különbséget a te életed és mások élete között. Sajnálom, hogy ezt dobta neked a gép.

23. Senki nem lovagolt a magasságon. Ez is egy fontos tényező, de persze mellette érdemes még jóképűnek, izmosnak lenni, ezeket sem tagadja senki. Ezen meg kár vitázni, hogy a jóképű alacsony csávónak, vagy a magas átlagosnak jobb-e. Még ezeken kívül is vannak dolgok, amik dönthetnek. Meg nem az számít, hogy kinek joBB, hanem hogy kinek jó-e vagy sem önmagában nézve a helyzete.

27. Nem tehet semmit, csak legalább kibeszéli, elpanaszolja valakinek a dolgot, aki megértéssel fordul felé. Mint amikor te is lehet elmondod valamilyen bajodat a barátaidnak, hozzád közel állónak és nem feltétlen tanácsot ad, csak jól esik, hogy meghallgat és valakinek elmondhatod a bajodat.

2023. jún. 25. 11:40
 32/136 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem köteles senkinek sem esélyt adni.
2023. jún. 25. 11:42
 33/136 A kérdező kommentje:

aha, hát bocs de a nők nem szokták ezt megérteni legtöbb esetben

ha elutasitják őket akkor a nők csinálják a legvállalhatatlanabb jelenetet, amiért persze sosem kéri őket senki számon

2023. jún. 25. 11:43
 34/136 anonim ***** válasza:
94%

Aha, a nők gyilkolásznak, ha elutasítják őket, igaz? Nem hazamennek sírni, neeem, mennek levadászni a férfit, aki megbántotta őket.

Te se láttál még nőt az életben.

2023. jún. 25. 11:45
 35/136 A kérdező kommentje:

jaj igen most ez a kitekerése az érvnek

elöször is: azok a férfiak ölnek meg nőket akik amugy tetszenek a nőknek

mivel ezek a palik alapból aggresszivek és ez vonzó a nőknek, ameddig csak az izgalom érzését adja a nőknek.

a puhatestü unalmas csókák nem bántanak senkit

2023. jún. 25. 11:47
 36/136 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem bántanak, és sajnos személyesen is megtapasztaltam a dolgot.
2023. jún. 25. 11:49
 37/136 A kérdező kommentje:

és azt a részét is megtapasztaltad amugy hogy egy bizonyos szintig izgató hogy aggressziv a koma, de ez hamar átcsap negativba

de ha egy nagy kan aggressziv, de veled uriember akkor meg ázik a bugyi

2023. jún. 25. 11:50
 38/136 A kérdező kommentje:

mint amikor hallottam exemet arról harmatos tekintettel áradozni hogy a volt csávója összeverekedett valakivel buliban mert az a sarokba vizelt

neki ez gyönyör volt, hogy a csávó aggressziv, de vele nem.

2023. jún. 25. 11:51
 39/136 A kérdező kommentje:

állnaodan mindenki azzal jön hogy én jól nézek ki

hát ha jól néznék ki akkor bulikban néznének a szép nők, oda is jönnének kamu szövegekkel

tinderen pedig jelölnének a szexet akaró (szép) nők is

de ez nyilvánvalóan nem történik meg, tehát nem nézek ki jól. Persze ezért is én vagyok a hülye, és nem azok akik mondogatják

tinderen kövér nők jelölgetnek max

2023. jún. 25. 11:54
 40/136 anonim ***** válasza:
89%

Nem, ilyen tapasztalatom nem volt, kivéve, hogy a párommal szeretjük a különböző szerepjátékokat, és volt olyan, ahol kicsit durvább volt velem (és olyan is, ahol én durvultam vele).

Engem idáig csak akkor nyűgözőtt le a párom "agressziója", amikor nekiesett egy idegen férfinak, aki felpofozta a barátnőjét a villamosmegállóban. Nem verekedtek igazából, annak a féregnek is csak addig volt nagy a szája, amíg egy nála kisebbet bánthatott.

2023. jún. 25. 11:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!