Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas jó küllemű pasik, akik emiatt fiatal csinos lányokkal szexelhetnek mindig, ugye minden sokkal jobb? Mármint az egész életetek is emiatt?
Nyilván felfogom, hogy sok csinos fiatal lány van, aki lehet hogy sérült pszichológiailag és minden "jöttmentnek" odadobja magát, mint egy darab húst és akkor érzi jól magát, ha nagyon csúnyán helyben hagyják.
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem akárkinek dobják oda magukat, csak a magas jó pasiknak, akik megütik a szintet náluk.
Ettől függetlenül én is voltam jó pár nővel életem során, de nyilván a kinézetemhez mérten elérhető szépségűekkel. Néha beakadt 1-1 max átlagos lány, de azok az igazán csinosak nem. Itt most nem mű nőkre gondolok, hanem olyanokra akik smink meg minden nélkül is szépek.
Az ilyen nőkről lepereg minden amit mondok, pedig nyilvánvalóan ugyanazokat mondom mint a nagy kanok, csak mivel én nem vagyok az így tőlem nem megy be.
Most is beszélek egy nővel, 23 éves, én 34, aztán saját elmondása szerint is nagyon sérült, és az neki a siralma, hogy az okos férfiak nem dugnak vele. Legutóbb is összejárt egy elmondása szerint nagyon buta fiúval, aki viszont legalább rendesen "szanaszét dugta" - idéztem.
Nyilván felfogom, hogy ez a szeméyl valószinüleg egy magas, erős testalkatú egyed lehetett.
Én magam intelligens vagyok, ezt igazolják az életben elért eredményeim, mert magas szintű tudományos ismereteket igénylő szellemi munkával szerzem a bevételeimet. Persze most bele lehet magyarázni az igazságot is, hogy a nők szemszögéből az intelligencia azt jelenti, hogy a pali mennyire tudja azt mondani amit ők hallani akarnak.
A stréberkedésre nem fognak izgulni.
Na visszatérve erre a nőre, én elég komolyan adagolom neki a fantazmagóriákat, hogy mi lenne ha megdugnám, és láthatóan neki ez nagyon betalál. Az más kérdés, hogy nekem kb 5..10x annyit kel majd irkálnom neki, mire egyáltalán találkozni akar, és utána is sokkal többet fog majd túráztatni mire "gerincre vágom"
(amit idézőjelbe irok, azt mind idézem a nőtől)
Pedig én aztán tényleg nem finomkodom ha látom hogy zöld a lámpa.
Csak ugye a kinézetem, magasságom, testalkatom miatt nem osztanak lapot az ilyen lányok. Pedig nyilvánvalóan SSOKKKKKKKKAL ezerszer 10ezerszer jobb őket dugni, mert feszesek mindenhol, puha a bőrük stb.
Nem igy van, tisztelt magas palik?
hát jó de most mit mondhatnék
tele van a tinder nőkkel akik egyértelmüen leirják vagy a képeikkel éreztetik hogy egy jó kinézetü pali farkát akarják
és nekem meg nem osztanak lapot
legutóbb 60 ezer nőt húztam jobbra meg kifizettem 50 db kiemelést (~120 ezer ft értékben) mire 120 km-re, balatonfüreden találtam egy 20 éves lányt (jól nézett ki, de max átlagos), aki tényleg szexelni akart. Mármint velem. És tényleg, nem csak randik árán.
Anno 2017-ben is eljátszottam már ezt, akkor kb 30.000 nőt húztam jobbra országszerte, és kb 100ezret költöttem kiemelésre mire lett egy nő, aki mondjuk idősebb volt 9 évvel mint én akkor, de legalább jól nézett ki, és pénzes volt. Egy évig jártam vele, utána kioffolt, mert nyilván jobb pasit remélt az élettől, amit majdnem 40 éves korára meg is szerzett.
Engem igazából az sem érdekelne, ha ilyen 70-80 kilós csaj lenne, mert nekem oké a nagy massziv popsi és nagy mellek, de sajnos még ezek is jobb pasit akarnak, mint én
tehát ha pénzben kellene kifejezni, hogy mennyit jelent a jó küllem, akkor egy igen nagy szám jönne ki. De sokkal pontosabb lenne ha extra erőfeszitésről beszélnénk. Én is csak egy ember vagyok, nekem is 24 óra egy nap, és gyengébb fizikumom miatt kevesebb az energiám is, aztán mégis 5....10x annyi munkát kell beletegyek.
Persze nem mondom hogy nem volt szerencsém, és nem dugtam volna kb 40 perc után tinderről vagy buliban 5 perc után a wc-ben, de ezek mind nagyon elszigetelt esetek voltak, és nyilván vagy idős nőről volt szó, vagy rondáról. Vagy mindkettőről.
Fejezzétek már be ezt a magasságot!
Én magas vagyok, és több barátom ismerősöm is van aki szintén az.
És nem előny, semmi előnye nincs.
A jóképűség az nagy előny, ha jóképű vagy 175 cm magasság is elég.
ember, 173 vagyok legjobb esetben is.
magyarázol megint olyan dologról, amiben nem voltál benne.
kivülről te nem látod magad, amikor a magasságod miatt megnéznek a nők.
24
EMBER hát én elmegyek a gány nőkkel is, ne mondd nekem hogy nem osztok lapot a nekem nem tetsző nőknek
amugy persze hogy nem osztok, de az már tényleg a legalja
ezzel szemben a nők a férfiak alsó 60-70%ának nem osztanak lapot
én meg a nők alsó 30%-ának
és még én vagyok a gennnyó?
Okés! Tegyük fel mindent elfogadunk a részedről. És megértünk.
Hogyan tovább?
Mit fogsz tenni?
Mit tudsz tenni, min tudsz változtatni?
Attól, hogy panaszkodsz és kritizálod az embereket még senki nem fog veled összejönni, nem fog senkinek megváltozni a gondolata és a világ is marad ilyen amilyen. ÉS nőni sem fogsz.
Mit vársz?
nem kell ez a kör bocsi
nem lehet azt mondani hogy én nem csinálok semmit
én tényleg mentem az árral szemben hogy legyenek eredményeim, nem csak otthon ültem
dugni akartam és addig mentem amig ez nem sikerült
viszont ennek nem kellene ekkora munkának lennie, mint ahogy sem a nőknek nem az, sem pedig a jóképü paliknak.
nekem emellett élnem is kell és teljesíteni
kajak nem is értem, hogy aki jóképü az hogyan lehet lúzer bármilyen formában.
próbálná ki az én életemet, hogy kb 20%-a az életemnek arra megy el, hogy nők után kell kajtassak, hogy legyen egyáltalán valami kis nemi életem.
ja és mielőtt még jönne a magyarazás, képzeld össze tudok hozni párkapcsolatot is ami sok sok évig kitart, csak ugye nem valami szép nőkkel, és engem nem érdekel, hogy jó hozzám vagy bármi, ha 2 év után már hozzá se akarok nyúlni. Egy szép nőt 10-15 évig simán dug az ember, mert olyan sokáig jól néz ki, de amikor már igy a lejárati dátum közelében kapom csak meg az élettől egy átlagos nőt, hát akkor gondok vannak.
28
ja értem, szóval a pasi legyen tökéletes, de te meg TÖKÉLETES vagy a hibáiddal is.
érdekes, hogy te nem teszel kompromisszumot, de a pasi meg igen
ha nem tenne akkor meg sirna a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!