Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóképű magas pasiként aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű magas pasiként aki nem hagyja el magát még öregen is lesz esélyem csinos nőknél majd?

Figyelt kérdés
40-60 között. Félni kezdtem az öregedéstől. Most lettem 30. Fiatalabbnak kinéző, ránctalan arcom van és állandóan mondják, hogy fiatalabbnak nézek ki, de nyilván én is öregszem. Néha szoktam látni normálisan, vagyis jól kinéző öregebb férfit, de ritkán. Sportos vagyok, egészségesen élek, kialszom magam, nem szoktam beteg lenni. Nem úgy értem a kérdést, hogy 50 vagy 60 évesen is csak a 20 éveseknél akarok próbálkozni.
2023. ápr. 6. 09:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
A 40+-t azért szerintem ne nevezzük öregnek. A mai negyvenesek jó része tök jól néz ki és tök fiatalos. Még a korai ötvenes korosztály is inkább csak középkorú mint öreg. Feleslegesen aggódsz.
2023. ápr. 6. 09:30
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem, 50-60 evesen minimalis eselyed lesz fiatal (30-as) noknel, mindegy hogy nezel ki. 45 feletti csinos noknel lehet eselyed, ha normalisan nezel ki es normalis egzisztenciaval rendelkezel, azaz van normalis munkad, felretett penzed, lakasod, stb.

Mondjuk normalis esetben 60 evesen mar egy legalabb 10-20 eves kapcsolatban el az ember, es nem a tarskeresesen gondolkodik, persze barmikor alakulhat ugy, hogy szingli lesz az ember, de azert ebben a korban ez mar kevesbe jellemzo.

2023. ápr. 6. 09:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Lesz esélyed a korobeli csinos nőknél.
2023. ápr. 6. 09:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyit tudsz h jol nezel ki most se lesz senkid.
2023. ápr. 6. 09:33
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

"A 40+-t azért szerintem ne nevezzük öregnek. "

Hát a huszonévesekhez öreg.

2023. ápr. 6. 09:34
 6/17 anonim ***** válasza:
Ja, 5-ös, csak nem ez volt a kérdés. A kérdező deklarálta, hogy a 40 fölötti korosztály öreg. Ezt írta: "öregen". Egy negyvenes ember krva messze van az öregtől.
2023. ápr. 6. 09:36
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha van pénzed.
2023. ápr. 6. 09:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Van sok pénzed, meg luxus lakásod, meg luxus kocsid, akkor kelleni fogsz a csinos nőknek.
2023. ápr. 6. 09:42
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

6

Minden relatív. Egy gyereknek a 20 éves is öreg.

2023. ápr. 6. 09:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen, amikor a fiatalságnak elkezdenek beb@szni a számok.

Vigasztalásképpen: 40 és 50 között - feltéve, hogy addig jól csinálod a dolgaid - ez a mostani kérdésed már nem fog túlzottan érdekelni.

Figyelmeztetésképp:

Akármennyit alszol, sportolsz és eszel egészségesen , így is, úgyis túl vagy már kábé az életed egyharmadán, és fizikai szempontból az még a könnyebbik fele. Ne aggódj, hamar elmúlik :D

2023. ápr. 6. 09:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!