Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű magas pasiként aki nem hagyja el magát még öregen is lesz esélyem csinos nőknél majd?
30 évesen, életed teljében lévő férfiként ne írj ki ilyen barom kérdést, legyen jobb dolgot is, mint 30-as "suhanc"-ként az öregedéstől félni, meg attól, hogy jaj, kivel tudok majd 20 év múlva d..ni! Lehet, lesz egy szép családod, mit tudhatod?!
40/N - és nem tartom magam "öregecskedő"-nek sem!
Nem írtam, de főleg nem nők válaszai érdekelnek, hanem olyan férfiakéi, akik ebben benne vannak vagy ismernek ilyen férfit. Nekem nem nagyon vannak idősebb férfi ismerősim, a munkán keresztül is egy kézen meg tudom őket számolni, nem túl nagy minta. A szüleim generációja meg már inkább a 60+.
1-6. Nem kell megsértődni, nekem szubjektíven a 40 öreg. Majd 40 évesen biztos én is azt mondom, hogy a 40 nem öreg. Én is most öreg vagyok egy 15 évesnek. És ahogy a 80-as nagyszüleim fiatalnak hívják a 60 éveseket.
Meg van egy „objektívebb” mérce is, ha az egész emberi életet nézzük, hogy élünk mondjuk 80 évig, abból az első 20-30 fiatal, aztán a következő ugyanennyi középkorú, stb. Van objektív és szubjektív megítélés is.
3. Haha.
4. Nagyon hasznos volt a válaszod, köszönjük.
7. Miért? Mennyi? Saját lakásom és picit jobb fizum már most is van.
8. Most sincs luxuslakásom, luxuskocsim, nincs sok pénzem és kellek csinos nőknek más okokból.
9. Így van.
10. Nem olvastad, hogy pont azt írtam félek az öregedéstől? Arra írtam a sportolást, egészséget, igényességet, életet, hogy azért nem egy lerobbant szar leszek a koromhoz képest, tudod nem leszek kövér, alkoholista/drogos, kopasz, büdös, igénytelen, szarul öltözött, stb, mint sokan. A mindenkori aktuális kortársaimhoz képest.
Pont, hogy nagyon is tisztában vagyok az öregedéssel, mármint sokat olvastam a témában és tudom az idő mindenkit kikezd.
12. Köszönjük az idefosott szar troll választ. Ha a legjobb barátod kérdezne tőled valami ilyesmit, vagy vetne fel valami ilyesmi filozofálgatós kérdést, neki is biztos ezt mondanád.
Bátyám 42, magas, edzésre jár 10 éve,és van mikor 22-25 éves barátnője van.
Szóval nem értem mit parázol
#13/10.De, olvastam, hogy arcul csapott, erre próbáltam válaszolni.
Ha szerencséd lesz (jól csinálod), mindig megtalálod saját magad az aktuális korodnak megfelelő életszakaszban és az ízlésed is veled együtt "öregszik". (Az erre érzékenyebbek kedvéért "érik".)
Kevésbé lesz érdekes az, hogy mennyire hagy nyomot az idő a külsőn, sőt, egy ideálisabb jövőben meg éppen együtt leszel egy olyan társsal, akivel szívesen számolgatjátok egymás előbukkanó ráncait, és eszedbe sem jut azon töprengeni, hogy vajon hány hamvas leányzó keresi még a boldogulást a nagyvilágban.
Ha meg nem ez, akkor az évek alatt veled változó ízléseddel nem idősnek fogod látni azokat a hozzád illő korú nőket, akik ugyancsak hozzád hasonlóan odafigyelnek magukra, hanem vonzónak. Ráadásul valószínűleg több tapasztalatod lesz, hogy a veled passzolót kiszúrd közülük és abban (hiszed, vagy sem) tud annyi izgalom lenni, hogy semmi hiányérzet nem marad az aktuális külső miatt. Sőt.
Persze lehet, hogy veled nem így lesz, és 50 körül is csak a 20-30 közötti korosztályra gerjedsz fel majd, de hogy olyankor mi a teendő, arról sajnos fogalmam sincs; viszont eszembe jutott róla, hogy a minap itt jegyezte meg éppen valaki, hogy a hideg kirázza a pánpéter-agglegényektől.
"és van mikor 22-25 éves barátnője"
Ha "van, amikor", akkor azt jelenti, hogy ezek a nők mindig lelépnek melőlle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!