Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas jó küllemű pasik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas jó küllemű pasik, akik emiatt fiatal csinos lányokkal szexelhetnek mindig, ugye minden sokkal jobb? Mármint az egész életetek is emiatt?

Figyelt kérdés

Nyilván felfogom, hogy sok csinos fiatal lány van, aki lehet hogy sérült pszichológiailag és minden "jöttmentnek" odadobja magát, mint egy darab húst és akkor érzi jól magát, ha nagyon csúnyán helyben hagyják.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem akárkinek dobják oda magukat, csak a magas jó pasiknak, akik megütik a szintet náluk.

Ettől függetlenül én is voltam jó pár nővel életem során, de nyilván a kinézetemhez mérten elérhető szépségűekkel. Néha beakadt 1-1 max átlagos lány, de azok az igazán csinosak nem. Itt most nem mű nőkre gondolok, hanem olyanokra akik smink meg minden nélkül is szépek.

Az ilyen nőkről lepereg minden amit mondok, pedig nyilvánvalóan ugyanazokat mondom mint a nagy kanok, csak mivel én nem vagyok az így tőlem nem megy be.

Most is beszélek egy nővel, 23 éves, én 34, aztán saját elmondása szerint is nagyon sérült, és az neki a siralma, hogy az okos férfiak nem dugnak vele. Legutóbb is összejárt egy elmondása szerint nagyon buta fiúval, aki viszont legalább rendesen "szanaszét dugta" - idéztem.

Nyilván felfogom, hogy ez a szeméyl valószinüleg egy magas, erős testalkatú egyed lehetett.

Én magam intelligens vagyok, ezt igazolják az életben elért eredményeim, mert magas szintű tudományos ismereteket igénylő szellemi munkával szerzem a bevételeimet. Persze most bele lehet magyarázni az igazságot is, hogy a nők szemszögéből az intelligencia azt jelenti, hogy a pali mennyire tudja azt mondani amit ők hallani akarnak.

A stréberkedésre nem fognak izgulni.

Na visszatérve erre a nőre, én elég komolyan adagolom neki a fantazmagóriákat, hogy mi lenne ha megdugnám, és láthatóan neki ez nagyon betalál. Az más kérdés, hogy nekem kb 5..10x annyit kel majd irkálnom neki, mire egyáltalán találkozni akar, és utána is sokkal többet fog majd túráztatni mire "gerincre vágom"

(amit idézőjelbe irok, azt mind idézem a nőtől)

Pedig én aztán tényleg nem finomkodom ha látom hogy zöld a lámpa.

Csak ugye a kinézetem, magasságom, testalkatom miatt nem osztanak lapot az ilyen lányok. Pedig nyilvánvalóan SSOKKKKKKKKAL ezerszer 10ezerszer jobb őket dugni, mert feszesek mindenhol, puha a bőrük stb.

Nem igy van, tisztelt magas palik?

2023. jún. 25. 10:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/136 anonim ***** válasza:
63%
Annyira szeretem, mikor a saját kis logikátokat használva juttok el oda, hogy nem érdemes veletek kezdeni, csak helyesekkel.
2023. dec. 4. 23:33
 132/136 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés is csak alátámasztja, hogy aki saját magával kapcsolatban képes leírni azt a szót, hogy intelligens, az sosem az.
2023. dec. 21. 11:34
 133/136 A kérdező kommentje:

meg amugy is....az intelligencia mint olyan igazából a KUTTTYÁT nem érdekelte sosem. Amivel nem is lenne baj, ha nem adnák úgy elő, hogy számt. Miközben meg senkit sem érdekel. A szociális kapcsolatteremtési képesség na azt meg tudom érteni, hogy számit, de azt ne mossuk már össze az intelligenciával..

Meg ez is milyen már, hogy valaki mondhatja magáról hogy szép, főleg, ha nő és nem mer senki belészállni, de ha egy himnemü azt mondja magáról, hogy intelligens, amit az életben elért eredményei is alátámasztanak, mert mondjuk magas szintű és eredményes ÉS elismert szellemi munkát végez, arra meg simán rámondják ilyen 132-es jellegű prolinger egyszerű logikával személyek, hogy HÖHHÖH neM IS INTELLIGENS.

csak általában PONT az ilyen emberek élik le úgy az életüket, hogy az intelligencia mentén általában csak kárvallottjai lesznek helyzeteknek az életben, magyarul más röhög rajtuk jót és ők húzzák a rövidebbet.

2023. dec. 25. 11:04
 134/136 anonim ***** válasza:
Az intelligencia illetve annak a hiánya egyszerűen megállapítható egy emberről, ez nem önbevallásos alapon működik. Ugyanez a helyzet a szépséggel és a vonzerővel is, ezt sem te döntöd el, hogy mások milyennek látnak. Aki olyan kétbites szinten képes csak gondolkodni, hogy aki magas, és jó küllemű, az csakis fiatal, csinos szexpartnereket akarhat gyűjtögetni, nem pedig egy boldog párkapcsolatra, szerető társra vágyik, annak köze nincs az intelligenciához.
2023. dec. 25. 12:08
 135/136 A kérdező kommentje:

aha...csak ha egy szép nő ilyen, és szemlátomást BUTA, DE SZÉP, akkor mégis úgy próbálják eladni, és olyan poiziciókban képesek megjeleniteni, hogy ő egy felelősségteljes, irányító helyzetben van (pl vállalkozó, stb)

és erre nincsen felhördülés, pedig MINDENKI érzi, hogy teljes a disszonancia

az én habitusomba nem fognak betenni ilyen nőket, mert az én munkámhoz ténylegesen intelligencia kell, szociális drámázásból nem lesz szinvonalas gyártmány és gazdasági teljesitménye a cégnek.

úgyhogy magyarázhatod, de a kinézet mindig mindenkinél előrébb van

2023. dec. 25. 14:38
 136/136 A kérdező kommentje:
és nálam is....de legalább én nem tagadom
2023. dec. 25. 14:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!