Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas jó küllemű pasik, akik emiatt fiatal csinos lányokkal szexelhetnek mindig, ugye minden sokkal jobb? Mármint az egész életetek is emiatt?
Nyilván felfogom, hogy sok csinos fiatal lány van, aki lehet hogy sérült pszichológiailag és minden "jöttmentnek" odadobja magát, mint egy darab húst és akkor érzi jól magát, ha nagyon csúnyán helyben hagyják.
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem akárkinek dobják oda magukat, csak a magas jó pasiknak, akik megütik a szintet náluk.
Ettől függetlenül én is voltam jó pár nővel életem során, de nyilván a kinézetemhez mérten elérhető szépségűekkel. Néha beakadt 1-1 max átlagos lány, de azok az igazán csinosak nem. Itt most nem mű nőkre gondolok, hanem olyanokra akik smink meg minden nélkül is szépek.
Az ilyen nőkről lepereg minden amit mondok, pedig nyilvánvalóan ugyanazokat mondom mint a nagy kanok, csak mivel én nem vagyok az így tőlem nem megy be.
Most is beszélek egy nővel, 23 éves, én 34, aztán saját elmondása szerint is nagyon sérült, és az neki a siralma, hogy az okos férfiak nem dugnak vele. Legutóbb is összejárt egy elmondása szerint nagyon buta fiúval, aki viszont legalább rendesen "szanaszét dugta" - idéztem.
Nyilván felfogom, hogy ez a szeméyl valószinüleg egy magas, erős testalkatú egyed lehetett.
Én magam intelligens vagyok, ezt igazolják az életben elért eredményeim, mert magas szintű tudományos ismereteket igénylő szellemi munkával szerzem a bevételeimet. Persze most bele lehet magyarázni az igazságot is, hogy a nők szemszögéből az intelligencia azt jelenti, hogy a pali mennyire tudja azt mondani amit ők hallani akarnak.
A stréberkedésre nem fognak izgulni.
Na visszatérve erre a nőre, én elég komolyan adagolom neki a fantazmagóriákat, hogy mi lenne ha megdugnám, és láthatóan neki ez nagyon betalál. Az más kérdés, hogy nekem kb 5..10x annyit kel majd irkálnom neki, mire egyáltalán találkozni akar, és utána is sokkal többet fog majd túráztatni mire "gerincre vágom"
(amit idézőjelbe irok, azt mind idézem a nőtől)
Pedig én aztán tényleg nem finomkodom ha látom hogy zöld a lámpa.
Csak ugye a kinézetem, magasságom, testalkatom miatt nem osztanak lapot az ilyen lányok. Pedig nyilvánvalóan SSOKKKKKKKKAL ezerszer 10ezerszer jobb őket dugni, mert feszesek mindenhol, puha a bőrük stb.
Nem igy van, tisztelt magas palik?
#111 és ő milyen?
Amúgy igen, kérdező. Linkelj be egy szerinted átlagos, hozzád illő nőről képet, és egy kb hozzád hasonló paraméterekkel rendelkező férfit. Súly, arányok, alkat, arcforma, hajviselet, ilyesmi. Hajszín, szemszín nyilván kb tök mindegy valójában. Ha sikerül, akkor öltözködési stílus.
"ez nem igaz mert pont csak olyan szintü kinézetü nővel már oké vagyok aki olyan mint én, de sajnos még ezeknek a nőknek is sokkal jobb pasi kell, mitn ők maguk"
Attól még, hogy SZERINTED azok a nők a te szinteden vannak, nem jelenti, hogy össze is kéne jönniük veled! És ha találnak olyan "jobb pasit", akiknek ugyanúgy ők kellenek, akkor hol is a probléma? Kereslet-kínálat, ismerős?
#114 ???? Kérem??? 😂😂😂
Szerintem félreértetted, amit írtam, de elég erősen.
Én nem tudom, ismerek egy srácot, és ő is hajtja a nőket ezerrel, nem sikerül neki, és még ő panaszkodik, hogy mert azért kövér nőt nem akar.
A csávónak egyetlen szép porcikája nincsen, de egyetlen egy sem, de szerintem teljesen elégedett magával, mint te is, és a magasságra fog mindent, amikor ismétlem SEMMI nem szép rajta, pláne nem vonzó. De legalább nagyon rendes egyébként.
Ilyesmi forma lehetsz te is csak neked még a természeted is borzasztó.
Esélytelen dolog ez. Inkább abba fektetned az energiát, hogy másba találd meg a boldogságot, ne a nőkben.
"A magas, szép arcú, kisportolt testű, dús hajú, ízlésesen öltözködő és igényes férfiakkal nyilvánvalóan SSOKKKKKKKKAL ezerszer 10ezerszer jobb szexelni."
És ez a top válasz.
értem, tehát sosem voltál csufi, de azért megmagyarázod, hogy nem számit.
hát képzeld, engem tuti a személyiségem miatt vállal be aki bevállal, mivel a kinézetem miatt TUD.
csak hát a személyiséggel elérhető nők szépségét a kinézet fogja limitálni....méghozzá ERŐSEN
jóképü magas fiúk MESSZE alulteljesitenek sokszor az életben a lehetőségeikhez képest, aztán mégis szebb nőkkel dugnak és szebb nők szeretnek beléjük halálosan, mint amiket én akkor se kapnék meg ha kidolgoznám a belemet.
119. Igazad van.
Bár létezne tényleg valami ilyesmi, hogy minden ember 1-1 hónapra belekerülhetne 1 szép nő, 1 átlagos nő, 1 csúnya nő, 1 jóképű férfi, 1 átlagos férfi és 1 csúnya férfi testébe és kipróbálhatná milyen úgy élni. Utána mindenki teljesen átértékelné azt, amit a világ működéséről addig gondolt. Sajnos enélkül a legtöbb ember csak saját magából tud kiindulni és a legtöbb emberben egyszerűen nincs empátia ezzel kapcsolatban, hogy a nagyon más kinézetű (vagy nemű) embereknek mennyire más élete van, de iszonyatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!