Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-50 es férfiak?
Mit akartok egy 30 as nőtől?
Csak azt vagy szóba jöhet komoly?
Milyen kilátások vannak 50esen. Mit gondoltok a fiatalabb lányokról?
Elvált 46f vagyok, jól szituált, egészséges és szerencsés külsejű.
Nem tetszenek a 30-as csajok, nekem a korosztályom tetszik.
23
nem értem. 21-es korrektül válaszolt, erre csak találsz valamit, amibe belekötsz.
21 vagyok. 23-as válaszoló: de igen, látom őket, megnézem őket.
De nekem az érett nők tetszenek. Nem a lepukkant nők, hanem a saját korosztályomból hasonló adottságokkal rendelkező 45-50 éves csinos helyes nők. A nálam 15 évvel fiatalabb nők érdeklődési köre, érzelmi szintje stb nekem nem megfelelő.
19# látom nem érted.
Na figyelj! Az oké hogy a negyvenes nő, negyvenes pasit szeretne találni. De a negyvenes pasi meg harmincas csajt szeretne találni. Fut pár kört, aztán hátha szerencséje lesz. De a harmincas csaj, nem akar negyvenes ötvenes pasit, mert öregnek tartja. Igen, akkor is öregnek tartja ha mégis valahogy összejönnek.
Nos, tegyük fel hogy összejönnek, megyeget a kapcsolatka, aztán a pali rájön hogy há'bmeg mégis csak egy öreg fószer vagyok, nem kell már nekem ez a csitri, nem bírom vele az iramot semmilyen téren sem, mégis igazuk van a negyvenes nőciknek, összejövök inkább azokkal legalább van közös téma, jobban tolerálják a hülyeségeimet öregségeimet.
Megjegyzem nem öreg egy negyvenes se pasiba se nőbe, de amikor összejössz egy tizessel fiatalabbal vagy idősebbel ez most mindegy, akkor látod a különbségeket. Előny hátrány mindegyikben van természetesen, de a végeredmény mindig az, hogy legkényelmesebben az emberek a közel korabeli partnerrel jönnek ki jól hosszú távon.
Csak mindenki megfutja a fenti köröket.
Erre akartam kilyukadni, minden bántás nélkül.
28. Mindenki azzal jön össze, akivel tud. Általában a férfiak pózolnak, a nők meg válogatnak. A sikeres férfinél nem a férfi a lényeg, hanem a sikeres élete, egy nő ennek akar a részese lenni, főleg a haszonélvezője.
Alapból egy átlag 40-50 éves pasi a kutyának sem kell ha nem tud anyagilag villantani. Ha meg már elvált, akkor földet rá kategória. Melyik nőnek pálya a gyerektartást fizető, 30nm2-es albérletben tengődő, a '80-as évekből szakajtott esztergályos külsejű alak? Na ugye.
Mindig a nő választ és a nő dönt, ezt el kell fogadni, ez most a játékszabály. Pénzzel, hatalommal, jómóddal ezt felül lehet írni egy férfinak, de alapból esélye sincs rámutatni egy nőre hogy ő kell. Az ismerkedési rész is annyi, hogy előadja magát, a nő meg eldönti hogy akarja-e vagy sem.
Kérdező, nem tudom hol élsz, de én 30 éves nő vagyok és kb 2-3 ismerősömnek van idősebb párja/férje, a többségnek mind vele korú. Az én barátom is fiatalabb tőlem, soha nem vonzottak az idősebbek. Nagyon kevés 45-50 éves pasi vállalható.
Én anyutól, a rokonaimtól és az idősebb női ismeroseimtol is azt láttam mindig, hogy 50+osan is bitang jól néznek ki, vonzóak és bizony akinek nincs férje, az válogathat a fiatalabb korosztalyban is, mert tapadnak rájuk a férfiak. Nálunk sosem volt "leharcolt, idősödő nő példa", így azt se tudom, az milyen. A 40+os férfiak viszont nagyon rosszul néznek ki, nincs hajuk, fonnyadtak.
Amíg egy nő csinos, vonzó, tud fiatalabbat is választani. Van 1-2 apakomplexusos fiatal nő, aki anyagi jólét stb. reményében ráhajt pl. az idősebb házas főnökére, de az is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!