Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok nőnek még vonzó is, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek még vonzó is, hogy függő voltam? Vagy ez mi?

Figyelt kérdés

Long story short, elég fos családból származom főleg apukám miatt, aki már kis koromtól kezdve alkesz volt és otthon nem is kaptam sok szeretetet, törődést, figyelmet, veszekedésben nőttem fel, a szüleimtől sem láttam túl jó szokásokat. Aztán ahogy leléptem ebből a szarból otthonról érettségi után én is beleestem hasonlóba, konkrétan 5 évet elcsesztem az életemből, amikor nem tanultam, nem dolgoztam normálisan, csak függő voltam. Aztán kórházba kerültem és főképp elkezdtem járni segítő közösségekbe, tanácsadásra és hasonlókra, hogy jobb legyen az életem. Ezt ismerkedéskor sosem vagy csak nagyon sokára mertem elmondani, mert féltem mit gondolnak rólam a nők. Tegyük hozzá, hogy ránézésre a világon senki nem mondaná meg mi volt velem. Helyes vagyok (az arcomon nem látszik a függőség), igényes, irodai munkába járok ingben dolgozni, jól nézek ki a visszajelzések alapján, választékosan beszélek (mindig is szerettem olvasni, hiába proli környezetben nőttem fel).

Mostanában elmondom az ismerkedés elején, sokszor az első randin, hogy hát igen 5 évig függő voltam, finoman szólva nem klasszikus, átlagos, normális életem volt és felépülő vagyok és azt látom ez sokkal több érdeklődést, reakciót vált ki a nőkből, mintha csak azt hiszik egy "átlagos" ember vagyok a szokásos életúttal. Ez miért van? (Akit triggerelt bármelyik rész, mondjuk hogy jól kinézőnek tartom magam vagy a prolizás és csak arra akar indulatból reagálni, nem tud normálisan válaszolni, az kérem ne válaszoljon.)

2023. máj. 24. 09:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán nem lenne vonzó, voltam már függővel aki elvileg már nem volt függő, csak összeveszések alkalmával.. Többet kösz nem.

Csak azt tudom elképzelni hogy naiv lányok eszik az ilyen történeteket.

2023. máj. 24. 14:09
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom elképzelni, hogy kamu, mert az "érdeklődés, reakció" annyira homályos és megfoghatatlan dolgok, hogy bármit rá lehet húzni. A "sok" nő is mennyi? Az utolsó 3 randin ahogy megtudták, hogy drogos vagy, az öledbe ültek?
2023. máj. 24. 14:21
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Az emberek csak azt sajnálják aki aranyos, helyes, szép ... könnyebb sajnálni egy szép lányt aki érzelmileg le van épűlve mint egy kövér malacot, ahogyan könnyebb egy jó képű férfit sajnálni mint egy rondát..
2023. máj. 24. 14:40
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem világos a sikersztori, és imponáló a teljes nyitottság, amivel beszélsz róla. Ezek a hülyeségek, hogy megsajnálnak meg a jóképűség miatt ilyenek, köszönőviszonyban nincsenek a valósággal. A komplett jelenség rúgja be az ajtókat, a mélyről jövő igazságok izzanak a levegőben, egy ötéves háborút megnyert győztes néz vissza rájuk, aki ráadásul belül tett kb földdel egyenlővé olyasmit, amivel nagyjából ember nincs, aki bármi értelmeset tudna kezdeni magában.

A "visszaeshetsz" részigazsága is hasznos megerősítés, mivel a teljes igazság olyasmi, hogy "visszaeshetsz, és nem esel vissza". Erőt adsz és kapsz ezzel is, még ha számodra hétköznapi az egész, akkor is. Ki ne akarna annak a holdudvarában létezni, aki önmaga mestere, és az egyik legképtelenebb diadalt tudhatja magáénak? Ki ne vágyna minimum inspirációra olyantól, aki rendszeres és állandó győztesként halad a belső útjain?

2023. máj. 24. 17:45
 25/27 anonim ***** válasza:
29%
Vannak nők, akik meg szeretnének menteni mindenkit.
2023. máj. 24. 18:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Én magam nevében tudok nyilatkozni, nem az összes nő nevében:

“Mostanában elmondom az ismerkedés elején, sokszor az első randin, hogy hát igen 5 évig függő voltam, finoman szólva nem klasszikus, átlagos, normális életem volt és felépülő vagyok és azt látom ez sokkal több érdeklődést, reakciót vált ki a nőkből,”

- ez valójában nagyon is érthető. Beleképzelem magam a helyzetbe, hogy randizok, megvan az érdeklődés, majd betolja a pasi, hogy amúgy ő 5 évig volt függő és nem csinált semmit, de már felépülő.

Hat nyilván elkezdenelek kérdezgetni, mit takar pontosan a dolog, mióta vagy tiszta, mi változott benned, hol vagy most az életeddel stb. Ezen nem kell csodálkozni, simán felmérik mennyire vagy komolyan vehető, vagy jobb-e inkább elkerülni mert még mindig gondjaid vannak. Erről szól az ismerkedés.

A többihez pár gondolat: én is alkoholista családban voltam gyerekként, nekem ez pont azt tanította meg már korán, hogy a büdös életben nekem nem lesz függő párom. (Nem a kérdezőre utalok , írta a múlt időt, általánosságban a szülői háttér miatt mondom).

A függőségbe egyáltalán nem törvényszerű, hogy visszaessen.. A függőség egy rosszul megválasztott megküzdési stratégia, kezelési módja a problémáknak. Írta, hogy terápiára is jár, tehát feltételezhető, hogy az évek alatt ez változott, pont ez a lényeg. Nekem későbbi nevelőapám is alkoholista volt korabban, még anyám előtt… anyám ekkor már nem akart szerencsére több alkoholistát a családba újra, így még az elején ki akarta rakni mikor megtudta, hogy ivott. Nevelőapám már nem él, de soha nem volt amióta ismerem alkoholista újra, sőt, ő sem ivott azóta, mióta anyámmal összejöttek sok evvel ezelőtt.

2023. máj. 24. 18:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok! Csak így tovább! Ügyes vagy!

Másodszor, azon hölgyek fogadják el akik ki tudnak használni, vagy megmentő szerepet vesznek föl, vagy maguk is mentálisan egészségtelenek, vagy szűklátókörűek.

Harmadszor, a függők nem azoknak le, hanem tartják magukat H ne nyúljanak dolgokhoz,másban éljék ki függőségüket. Tudatmódosító függők a leg kiszámíthatatlanabbak. Tehát egy időzített bomba, életük egy kártyavár ami bármikor összedőlhet

Nem egy embert ismerek aki 5,17, 20 év után nyúlt újra a drogokhoz.

De olyan is létezik aki 5 évig nyomja, 3 évig tiszta, újjabb pár év nyomja, majd így váltva tovább.

Ebből kettővel volt kapcsim, az életbe többet nem kellenek ilyen problémás emberek.Nem biztonságos, S érthetetlenek egy nem függő ember számára.

Harmadszor, egy függő

ápr. 18. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!