Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kibékültem most meg újra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibékültem most meg újra az van amiért ott hagytam. 4 hónap telt el .Most megint vége . De mégis nehéz .Hogyan lehet túl lenni egy szakitàson? Viharos egy év . És már házasok is vagyunk . Nem tekintett társnak,nőnek . Szerinte még én voltam híbàs

Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan mi történt?
2022. júl. 25. 09:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Túl magának való .úgy érzem csak vagyok . bejárónőkènt. Mintha ott se lennék . Mikor visszakönyörgött ígérte hogy más lesz minden. De már kérdezni se ,beszélni se lehetett ,nemhogy nő és társ vagyok.1 hónapja olyan lett mint amiért tavaly otthagytam.
2022. júl. 25. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert bejaronőskődsz?

Azt kell csinalnod ami jolesik.

Ha tetszik hivd el inkabb szorakozni menjetek táncot tanulni bowlingozni vagy bármi.

Használd őt arra amit szeretnel.

Ha nem akarsz bejarosnősködni ne vedd magadra a nejaronő szereoet egyszeruen.

2022. júl. 25. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
*bejárónő szerepet
2022. júl. 25. 09:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi !🙂
2022. júl. 25. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Megkell tanulni nem bedőlni a hamis színházi előadásnak. Kibújni a bőréből véglegesen senki sem tud. A te férjed sem. A megváltozás ígérete mindig hamis és saját érdekből történő, sosem azért, hogy a másiknak is jó legyen.

Régi, elcsépelt, de hasznos, ha valaki eszerint él:felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

2022. júl. 25. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csinàlj meg neki semmit. Miért kellene bejárónőnek lenned? Ki kényszerít? Nem kell együtt lakni sem.
2022. júl. 25. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!