Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose voltam elég egy nőnek se , hogy a #&@*ba lehet ez? Komolyan nem látok esélyt , hogy javulnának a dolgok.
Jol latod, az a kiut. Az egojukat kell foldbedongolni azzal, hogy atnezel rajtuk :)
36F incel
Akkor ismerkedj máshol.
Az emberek nagy része szerintem nem úgy ismerte meg a párját,hogy leszólította valahol.
"Jol latod, az a kiut. Az egojukat kell foldbedongolni azzal, hogy atnezel rajtuk :)"
Az én egómat aztán nem döngölöd földbe.Kifejezetten örülök is neki,hogy a magadfajták átnéznek rajtam.
Most nőkről beszélünk,vagy csitrikről,akik bandában vihorásznak idétlenül?
Mert nőkre nem igazán jellemző,amit leírtál.
Ne éretlen libákat hajkurássz,mert azok ugyan nőneműek,de még nem nők!
Most komolyan miért a férfinak kell oda menni ha ő az ijesztőbb egy nő bármikor odajöhet hozzám nem leszek bunkó de ha én odamegyek akkor már arra gondol a lány hogy mit akar ez??
Mondjuk az se segít ,hogy a családom női tagjaitól sose láttam vonzalmat kimutatni a férfiak iránt
De nem érted,hogy nem muszáj így ismerkedni?
Barátok által,interneten csomó lehetőség van arra,hogy ismerkedj nem csak az,hogy leszólítasz valakit az utcán.
Nem KELL senkinek odamenni senkihez.
Azért egy átlag férfi nem annyira ijesztő, könyörgöm. Vagy 15 éves kislányokhoz mész oda?
Én pl. azért örülök, ha egy férfi odamegy hozzám, mert egy nőnek több veszítenivaló van egy ismerkedés elején, ami a teherbeesést, a jó hírét stb. illeti, meg egy kapcsolat elején a férfiak között több inkorrekt fazon van... hogy akkor legalább ne nekem kelljen felszedni, hanem annyi legyen benne, hogy idejöjjön. De ezt csak magamra értem, ha van olyan nő, aki odamegy máshoz, szíve joga, ha a férfi elvárja, hogy odamenjenek hozzá, szíve joga, de akkor ne picsogjon.
Hozzám nőként amúgy életemben egy értelmes srác jött oda, aki nem alkesz, mocskos, nagyapám korú stb. volt, aztán mégsem vágok ki ekkora hisztit, pedig ránk mondják, hogy fú, a nők hisztisek, a férfiak meg nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!