Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose voltam elég egy nőnek se , hogy a #&@*ba lehet ez? Komolyan nem látok esélyt , hogy javulnának a dolgok.
Ne nyavalyogj!
Fejben van veled a baj, a fentiekből ez jól látható.
Köszönöm a válaszokat 11. mondjuk úgy , hogy fejben IS vannak gondok de attól még lehet ez is egy probléma nem.
Amúgy azért vágok ekkora hisztit mert 0 nőm volt eddig és ez fáj , hogy senkivel nem tudtam kapcsolatba kerülni.
Értem , hogy nem csak élőben lehet ismerkedni de máshol se jött eddig össze.
Jó esetben a nő behálózza a férfit és nem a nőnek lesz gyereke hanem kettejüknek tehát aki egészségesen ismerkedik (tudom nem én vagyok a leghitelesebb példa) de nem kell aggódni attól hogy a férfi elhagyja
A viselkedéseddel konkrétan hajtasz arra, hogy ne legyen nőd, aztán hisztizel, hogy nincs nőd? Öhm...
Ha kiszaladnál az autópálya közepére, gondolom akkor is meglepődnél, ha elütnek, ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!