Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőnek még vonzó is, hogy függő voltam? Vagy ez mi?
Long story short, elég fos családból származom főleg apukám miatt, aki már kis koromtól kezdve alkesz volt és otthon nem is kaptam sok szeretetet, törődést, figyelmet, veszekedésben nőttem fel, a szüleimtől sem láttam túl jó szokásokat. Aztán ahogy leléptem ebből a szarból otthonról érettségi után én is beleestem hasonlóba, konkrétan 5 évet elcsesztem az életemből, amikor nem tanultam, nem dolgoztam normálisan, csak függő voltam. Aztán kórházba kerültem és főképp elkezdtem járni segítő közösségekbe, tanácsadásra és hasonlókra, hogy jobb legyen az életem. Ezt ismerkedéskor sosem vagy csak nagyon sokára mertem elmondani, mert féltem mit gondolnak rólam a nők. Tegyük hozzá, hogy ránézésre a világon senki nem mondaná meg mi volt velem. Helyes vagyok (az arcomon nem látszik a függőség), igényes, irodai munkába járok ingben dolgozni, jól nézek ki a visszajelzések alapján, választékosan beszélek (mindig is szerettem olvasni, hiába proli környezetben nőttem fel).
Mostanában elmondom az ismerkedés elején, sokszor az első randin, hogy hát igen 5 évig függő voltam, finoman szólva nem klasszikus, átlagos, normális életem volt és felépülő vagyok és azt látom ez sokkal több érdeklődést, reakciót vált ki a nőkből, mintha csak azt hiszik egy "átlagos" ember vagyok a szokásos életúttal. Ez miért van? (Akit triggerelt bármelyik rész, mondjuk hogy jól kinézőnek tartom magam vagy a prolizás és csak arra akar indulatból reagálni, nem tud normálisan válaszolni, az kérem ne válaszoljon.)
Visszaeshetsz, nemhiába voltál függő. Hiába nem tetszik. Elég, hogy bánatos légy hozzá fogsz nyúlni, ha nincs erőd ellenállni. Ezt abból következtettem ki, mint ahogy írtam, hogy kevesebbnek érzed magad amiatt, hogy odajutottál, ahová apud.
Nem egy és nem kettő ex-alkoholista létezik és nem gondolja egyáltalán, hogy azért szimpi, mert letette a piát.
Jó, benne van a nőkben, akikkel ismerkedsz, hogy felcsillan a tényekre a szemük, de hát pozitívum. Ha arról lenne szó, hogy pénzt adtál gyermekotthonban lévőknek, vagy általános iskolát végeztél csak el, de most már diplomát szereztél ugyanez lenne a helyzet. Mit kell a nőket lealacsonyítani és önmagad is a múlt fényében? Teljesen lenézed őket, mert még szóba állnak veled.
Te neked a kattod, hogy honnan vagy és mit tettél az övék meg, hogy ez belőlük érdeklődést vált ki úgy értve természetesen, hogyha nem néznek a dolgok mögé, mint hogy visszaeshetsz és, hogy a rossz mintát tovább viszed.
Mint említettem feljebb én azonnal offolnálak, nincs kedvem se időm komplexusos pasikra. 🤷♀️
Felnőttként már jó lenne végre megtanulnod, hogy az emberek nem egyformák, a nők nem egyformák, mindenkit más vonz, más érdekel, máshogy reagálunk dolgokra.
Az, hogy te kifogtál egy-két csajt, aki az érdeklődés jeleit mutatta irántad (VAGY legalább az életed küzdősebb részei iránt - NEM ugyanaz), az egy dolog, van ilyen is. Engem pl. nem érdekelnél, sajnálnálak és odébbállnék. De pl. egy barátnőm addiktológus, ő kimondottan bírja az ilyen drogos/piás szerencsétlen faszikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!