Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőnek még vonzó is, hogy függő voltam? Vagy ez mi?
Long story short, elég fos családból származom főleg apukám miatt, aki már kis koromtól kezdve alkesz volt és otthon nem is kaptam sok szeretetet, törődést, figyelmet, veszekedésben nőttem fel, a szüleimtől sem láttam túl jó szokásokat. Aztán ahogy leléptem ebből a szarból otthonról érettségi után én is beleestem hasonlóba, konkrétan 5 évet elcsesztem az életemből, amikor nem tanultam, nem dolgoztam normálisan, csak függő voltam. Aztán kórházba kerültem és főképp elkezdtem járni segítő közösségekbe, tanácsadásra és hasonlókra, hogy jobb legyen az életem. Ezt ismerkedéskor sosem vagy csak nagyon sokára mertem elmondani, mert féltem mit gondolnak rólam a nők. Tegyük hozzá, hogy ránézésre a világon senki nem mondaná meg mi volt velem. Helyes vagyok (az arcomon nem látszik a függőség), igényes, irodai munkába járok ingben dolgozni, jól nézek ki a visszajelzések alapján, választékosan beszélek (mindig is szerettem olvasni, hiába proli környezetben nőttem fel).
Mostanában elmondom az ismerkedés elején, sokszor az első randin, hogy hát igen 5 évig függő voltam, finoman szólva nem klasszikus, átlagos, normális életem volt és felépülő vagyok és azt látom ez sokkal több érdeklődést, reakciót vált ki a nőkből, mintha csak azt hiszik egy "átlagos" ember vagyok a szokásos életúttal. Ez miért van? (Akit triggerelt bármelyik rész, mondjuk hogy jól kinézőnek tartom magam vagy a prolizás és csak arra akar indulatból reagálni, nem tud normálisan válaszolni, az kérem ne válaszoljon.)
Igen, én pl gyógyszerfuggo vagyok, és valamiért kapnak rám, ha megtudják, hogy függő vagyok/voltam/leszokoban vagyok.
Szerintem az anyai ösztönök, vagy pedig ez a tipikus rosszfiut látják bennünk ilyenkor. Ugye az anyai ösztön, vagy női ösztön, hogy majd én segítek neki helyrejonni, majd én miattam biztos elhagyja a függőségé. A rosszfiusag meg ugye az életcel nélküli függő, aki ha nem kapja meg az adagját, átmegy agresszív állatba.....
Ne akard megérteni a nőket, ők maguk sem értik saját magukat.
Biztos vannak nők, akiknek ez vonzó, de vagy valamilyen mentális bajuk van, vagy nem a legélesebb kések a fiókban.
27 vagyok, több kapcsolatom, és rengeteg randim volt már, de soha semmilyen függővel nem voltam. Se drog, se alkohol, se gyógyszer, akiről megtudnám, azonnal dobbantanék.
Nagyon nehéz helyzetből jutottál nagyon messzire ami önmagában is egy nagyon pozitív dolog, és én pl. egy erős, érett embert képzelek egy ilyen történet mellé.
Az, hogy ilyenkor a nőket a gondoskodó oldaluk irányítja és úgymond szánalomból fordulnak feléd érdeklődéssel, vagy egy - mondjuk ki - érdekes, inspiráló élettörténetet látnak, esetleg a kettőt együtt, már nem tudhatjuk.
Mindenesetre nekem pl nagyon szimpi lenne, ha az elején (ha nem is az első, de mondjuk a második-harmadik randin) elmondanád. Ha minderről nyíltan tudsz beszélni, kiegyensúlyozott vagy a mostani életedben, nem érezném vészesnek. Kérdés, hogy jelenleg pl. hányadán állsz az alkohollal?
Szerintem te direkt elmondod, hogy függő voltál, micsoda gyermekkorod volt, hogy megfogd a nőket. Nyilvánvaló, mert az ismerkedés elején elmondod miután sikerrel jártál anno.
Én személy szerint messziről elkerülnélek, valljuk be bármikor visszaeshetsz és a környezet, amiben felnőttél nem pont ideális, hatással van rád.
A megmentő anya-komplexben szenvedő és a rosszfiúkat kedvelő "én majd megjavítom, engem fog akarni csak" lányoknál van esélyed ez biztos, vagy olyanoknál, akik már éreznek irántad valamit.
Egyébként azon kívül, hogy teszt alá vetted őket egyáltalán nem érthető, hogy miért tartod magad rosszabbnak, mert függő voltál. Még mindig benned van, hogy nem érsz semmit, pedig nem kéne, pozitívum valahol, hogy változás áll fenn.
Veled is gond van meg velük is, ez így nem jó. 😬
Két okból szerintem.
Az egyik, hogy legyőzted, ez nagyon jó jellemre utal.
A másik, hogy ha megmutatod a bilincseidet, sebeidet, az meg bátorságra utal.
A harmadik, hogy önállóságra is utal, mert nem függesz a lány reakciójától, nem vetíted a pozitív dolgaidat, csak nehogy faképnél hagyjon. Egyszerűen csak be akarsz neki mutatkozni, ahogy vagy.
A negyedik, hogy ha igaz - márpedig igaz -, akkor nyíltságra, közvetlenségre, igazmondásra utal.
2. Mi az, hogy hamar visszaesne? 5 éve tiszta vagyok. Lediplomáztam közben. Gyógyítom aktívan a lelki sebeimet. Ez fáj, hogy milyen felszínesen keveset tudsz a témáról.
4. Értem, szíved joga. Csak ezt nem értem miért nézed le azokat, akik nem így állnak hozzá, mint te.
6. Nem iszom egyáltalán semmi alkoholt 5 éve. Ezt máshogy nem is lehetne csinálni. Más szerre sem pörögtem rá, még csak nem is cigizek.
7. Nem mondtál semmi újat, vagy úgymond nem lepleztél le semmit. Leírtam a kérdés leírásában is. Régen nagyon féltem ezt elmondani pár évvel ezelőtt is ezt ismerkedéskor. Aki volt kapcsolatom, neki 2 hónap után mondtam el. Most újra kezdtem nem rég ismerkedni és most kipróbáltam ezt, hogy elmondom egyből. És igen ezt látom, hogy a legtöbb nőnél pozitívak a visszajelzések ezzel kapcsolatban.
Miért eshetnék vissza bármikor? Már megint olyan ember, aki semmit nem tud a függőségekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!