Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban hiba volt?
Ismerkedtem egy lánnyal online. 4-5 napnyi beszélgetést követően elhivtam randira, amire igent mondott, le is fixáltuk.
Ezt követően én nem írtam neki 3 napig, amikor viszont írtam (tegnap), el sem olvasta (persze gondolom látta, hogy írtam).
Azóta így vagyunk.
Mi történhetett?
"Azért nem ír, mert nem érsz neki egy mozdulatsort se."
Eddig értem?
"Mert leírta, hogy inkább a személyes találkozók híve, nem szeret online irkalni."
Ha a randihívás előtt írta, akkor azért írta hogy hívd el minél hamarabb. Ha utána/közben akkor arra célzott, hogy jó hogy elhívtad ahelyett hogy hetekig csak üzengettetek volna.
De az is lehet, hogy meggondolta magát, és így könnyebb volt áldozatként kiszállni a sztoriból.
Küldj képet vagy hangüzenetet, azt meg szokták nézni:)
Most végül is a randi még hátravan vagy már az se volt?
Igen, de meggondolta magát.
írt vissza, beszélgettetek. Ő írta hogy nem akar ennyit beszélgetni majd élőben, erre a kérdező figyelembe vette amit írt.
Ő ezt úgy értelmezte hogy a gyeplőt átadta a kérdező, tehát ez egy gyengeség, férfiatlanság, pedig a valóságban ő teljesen normálisan állt hozzá a dolgokhoz.
Innentől a hölgynek a kérdező már érdektelen lett, hiszen idáig a hiúságát legyezgette a kérdező, és aztán simán 3 napig nem jelentkezett. Nem is férfias mert figyelembe vette a lány kérését és azt teljesítette, nem is legyezi a hiúságot mert nem jelentkezik.
Duplán rossz.. Tudom, a lány írta ezt.. De ha nem vesszük figyelembe azt hogy mit írt, akkor hirtelen minden értelmet nyer.
"Most végül is a randi még hátravan vagy már az se volt?"
Még hivatalosan hátravan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!