Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban hiba volt?
Ismerkedtem egy lánnyal online. 4-5 napnyi beszélgetést követően elhivtam randira, amire igent mondott, le is fixáltuk.
Ezt követően én nem írtam neki 3 napig, amikor viszont írtam (tegnap), el sem olvasta (persze gondolom látta, hogy írtam).
Azóta így vagyunk.
Mi történhetett?
Igen, hiba volt.
Az ilyen pasikat mindig lekoptattam, mert ez (a legtöbb esetben) játszma.
"Miért nem írtál neki?"
Mert leírta, hogy inkább a személyes találkozók híve, nem szeret online irkalni.
Én ezt úgy azonosítottam, hogy nem terhelem azzal, hogy írok neki, ha ő nem szereti.
De ez nem azt jelenti, hogy akkor szívódj is fel. :D Annyit jelent, hogy nem akar hetekig chatelgetni ahelyett, hogy elmennétek randizni és ott kiderülne, szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Ettől még lehet egymással beszélgetni.
Viszont simán találhatott mást is, aki jobban megfogta. Legalábbis aki társkereső appon ismerkedik, az általában nem egy emberrel beszélget.
Nem társkereső appon ismerkedtünk meg, de ettől függetlenül ő társkeresőzhetett persze.
Hát én úgy voltam vele, hogy inkább nem zavarom :)
Hiba volt, már látom.
Persze, hogy hiba volt.
Ezzel szépen megüzented neki, hogy lesz..rod őt, annyit nem ér neked, hogy egy nyamvadt üzenetet firkants neki. Még csak pénzbe sem kerül, mint anno az SMS vagy a telefonhívás.
Az meg, hogy valaki az élő találkozások híve, nem azt jelenti, hogy kategorikusan elzárkózik mindennemű kommunikációtól.
Így, hogy volt fix randi, úgy voltam vele hogy ritkábban jelentkezem.
Ezek szerint túl komolyan vettem, hogy nem szeret online beszélgetni.
Tényleg nem akartam zavarni őt, csak ezért nem írtam.
Bár azt azért nem tudom hova tenni, hogy ezért nem reagál.
Azért mégsem egy hónap után bukkantam elő 🤣
…igen, ez valóban hiba volt.
Ha addig aktív voltál, nem történt semmi rendkívüli, ami 2023-ban indokolná a 3 napos teljes felszívódást (pl. Baleset, haláleset, káresemény, rendkívüli munkába berendelés, csőtörés vagy ilyesmi…), akkor csak modortalan voltál és ez egy számító játszmázás. Nem kellene ilyennel indítani egy ismerkedést, aminek szerencsés esetben egy őszinteségen alapuló párkapcsolat is lehetne kedvező kimenetele… te itt az első perctől kezdve számítgatsz, számolgatsz, kivársz, betartasz és akkor csodálkozol, hogy nem tudjátok ugyanolyan kedvesen és nyíltan folytatni, mit addig? :D
..jó, én már 40 feletti vagyok, én is ignoráltam volna ezután a férfit.
…épp egy másik kérdéshez írtam “vicces” netes ismerkedős sztorikat és ide is eszembe jutott egy… gáz ez a 3 napos szabály (honnan szedhetik ezt egyes férfiak?!), de nekem volt egy cifrább is, kérlek ne fejlődj tovább ezen az úton, ne kövesd ezt a kedves “díszpéldány úriembert”:
Na az én “lovagommal” összejött a randi, mondjuk csak egy 20 percet késett (küldött üzenetet az időpont után 5 perccel, hogy elindult egy peremkerületből :D ), addig én azért nem tébláboltam a kávézó előtt, beültem, rendeltem magamnak, nálam volt az ipad, kínomban neteztem (talán gyakorit olvastam :D ).
Végül megjött a drága úriember diszkrét hónaljszaggal, izzadt melegítőben, csapzott, ápolatlan hajszerkezettel és közölte, hogy milyen fontos ember és micsoda világmegváltó meetingje volt, ezért kellett várnom, de gondolja ezt megértem (… meg… és csak reménykedem, online tartotta, akkor nem volt kellemetlen senkinek, mert egyébként okos volt, tényleg).
Végigmért, közölte, hogy “jól kicsípted magad, cickók igazik?” (A szomszédos asztalnál felpillantott a néni, de sebaj…). Beszélgettünk (vagyis ő, elmesélte, micsoda fontos ember, én meghallgathattam)- egy idő múlva, úgy 1,5 óra után szerencsére jelezték a dolgozók, hogy zárnának… erre emberünk azt találta nyilatkozni: “jó volt, majd értesítelek, ok?”
:D :D
…pontosan (!) 72 óra múlva írt viberen, hogy jó csaj vagyok, “filmnézős vacsora nálad?” - padlót fogtam azért, kiosztottam, hogy nem állásinterjúra mentem, titkárnőnek mellé túlképzett vagyok, titkár nekem nem kell- maradjunk inkább szinglik… muszáj voltam tiltani, mert még próbálkozott, hogy “csak szex belefér?”
… ennyit a hányinger 3 napos szabályotokról :)
Értelmes, jószívű ember nem szivatja a másikat, akkor se, ha nem jó hírt akar közölni. Alap kellene, hogy legyen.
Szerintem nincs miért csodálkoznod, esetleg érdemes lenne tanulni az esetből és legközelebb vagy normálisan, érdeklődve, kedvesen, de nem ragacs módra fenntartani a nőnél az érdeklődést, vagy normálisan közölni, hogy köszönöd szépen, de nem szeretnéd folytatni.
Mi ebben a nehéz… nos, ezt én értem talán nehezen…
Jó, én nem ilyen vagyok:)
És a 3 nap nálam nap nem szabály volt, semmi csak így jött ki.
Én játszmáztam, csak nem akartam nyomulós lenni, mikor nem szeret beszélgetni online, szimplán nem akartam fárasztani.
Nem gondoltam, hogy ezek után ignorálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!