Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban hiba volt?
Ismerkedtem egy lánnyal online. 4-5 napnyi beszélgetést követően elhivtam randira, amire igent mondott, le is fixáltuk.
Ezt követően én nem írtam neki 3 napig, amikor viszont írtam (tegnap), el sem olvasta (persze gondolom látta, hogy írtam).
Azóta így vagyunk.
Mi történhetett?
"Ezek szerint túl komolyan vettem, hogy nem szeret online beszélgetni.
Tényleg nem akartam zavarni őt, csak ezért nem írtam."
Nem érted a női logikát.. Teljesen mindegy hogy mit ír, mit mond, úgyse azt gondolja...
Mind a ludas mátyás a mesében, ne írogass neki de mégis írj, közösen fizessétek a randi költségeit de férfiként mégis te álld a költséget, és lehetne sorolni ameddig csak akarjuk.
Amúgy ez tök durva mert nekem is pont egy ilyen helyzet volt most és nem társkeresőről.
Egy buliban ismertem meg haverom egy lány barátját, akivel eldumálgattunk az este folyamán.
Másnap rám írt messengeren, beszéltünk pár napig, aztán elhívtam talizni. Bele is ment tök lelkesen, aztán írtam hogy szombat délután jó lenne e. Erre nem válaszolt napokig, végül ráírtam hogy ha mégsem akar találkozni, akkor írja meg mert lenne más programom is. Amit perceken belül leláttamozott és nem írt semmit.
Rengeteg lánnyal beszélgettem már, társkeresőn is aktív voltam, voltak randik, kapcsolat is stb, de ezt egyszerűen nem bírom értelmezni hogy mi történhetett, és ha még tényleg az volt hogy jött valami álompasi neki vagy az exe vagy mittomén, akkor is miért nem bírt annyit írni, hogy bocs mégsem szeretnék talizni. Mert ez így szerintem elég kinos neki, tekintve hogy vannak kozos ismeroseink, meg egyszerűen miért csinálná ezt bárki?
Azért én a kérdező mellett állok. Azt mondja neki a csaj, hogy nem az írogatás híve. Mit tehet a srác?
1) tovább próbál vele online kommunikálni, reakció a csajtól: mekkora paraszt, elmondtam neki, hogy nem szeretek írkálni.
2) nem ír neki, hisz elmondta, hogy nem híve az online kommunikációnak (nincs is ezzel semmi baj), reakció: ez a gyökér játszmázik.
Wat? Ezen igazodjon ki az ember baszki.
Na akkor mégsem én vagyok az egyedüli.
Én is pont ezt nem értem, hogy van egy megbeszélt randi időpontunk, akkor ha esetleg ki akar kukazni mert 3 napig nem írtam neki, akkor miért mondja meg, hogy nem akar már?
Miért kell úgy csinálni, mint aki nem olvasta az üzenetem?
Én is így érzem utolsó pontosan.
Úgy voltam vele, hogy ez jelzés értékű felém, hogy ne nagyon irkaljak, mert nem szereti.
Másrészt azt gondoltam, hogy a randin majd élőben behozom ezt a pár nap csendet.
De egy olvasatlan üzenet maradt utánam, magyarul ghostingolt.
De hogy miért?
Most mégsem írhatok rá ismét, hogy amúgy mi a problémád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!