Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi alkalmából valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi alkalmából valóban nem jó ötlet enni menni?

Figyelt kérdés
Meglátja egyik a másikat hogy eszik és lehet el is megy a kedve tőle. Plusz az elfogyasztott étel okozta gázhatások khm..
2023. ápr. 4. 09:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj hangosan a képébe büfögni

Sőt a galambot is vissza lehet tartani vagy halkan elengedni, olyankor rá lehet fogni másra, hogy biztos a mögötted lévő lőtte a zamatosat

2023. ápr. 4. 09:56
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk jo sekelyes az a pali vagy no aki latja a masikat enni es koszoni szepen nem ker belole. Az annyit is er
2023. ápr. 4. 09:59
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Hát ne egy bödön chilis babot kérjetek elsőre! :-) :-) :-)

Amúgy ilyet se hallottam még. Szerintem teljesen normális randi akár elsőre is étterembe menni, úgyis olyan idegesek lesztek, hogy alig megy majd le pár falat :-)

N

Még mindig röhögök a kérdésen :-)

2023. ápr. 4. 10:09
 4/31 anonim ***** válasza:
84%

"Plusz az elfogyasztott étel okozta gázhatások khm.."

Akinek minden ételtől szellentenie kell, annak gond van az emésztésével.

Logikus, hogy ilyenkor az ember nem káposztát, babot vagy sült kolbászt eszik. Egy gyengébb ételtől egészséges emésztésű ember nem szellent.

Én más miatt nem tartom jó ötletnek.

Túl drága és sok idő elmegy vele. Első randin én a másikkal beszélgetni akarnék. Ehhez jó lehet egy üdítőital vagy kávé (annak, aki kávézik), esetleg egy saláta, ha pont éhes valaki, de egy komplett éttermi ebéd/vacsora az túlzás.

2023. ápr. 4. 10:11
 5/31 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is inkább kávézni menjetek. Kérjétek elvitelre, és lehet egy jót sétálni, beszélgetni, megismerni egymást :)
2023. ápr. 4. 10:14
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam minden (sot, szinte egyiktol sem) kajatol fingani meg bufogni, plusz nem ugy eszek mint egy diszno, szoval ezek soha nem jutottak eszembe, mint lehetseges problema.

De annyira szerintem sem jo, a beszelgetes miatt, egy csomo ido kiesik a ragastol, amit amugy ismerkedessel lehet tolteni, 3-4. randin jo lehet a kajalas is, bar szerintem eleve eleg uncsi randiotlet.

2023. ápr. 4. 10:16
 7/31 A kérdező kommentje:
Én egy gyors éttermet néztem ki, egyébként neten keresztül ismerjük egymást egy rövid ideje. Sokat beszéltünk.
2023. ápr. 4. 10:17
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha te ilyen igénytelen vagy ,hogy enni sem tudsz rendesen,az gáz.
2023. ápr. 4. 10:20
 9/31 A kérdező kommentje:
Elég sokat tudunk egymásról, ez inkább amolyan élő találkozó, hogy valamit csináljunk együtt élőben.
2023. ápr. 4. 10:20
 10/31 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen MacDonalds-félét?

Hát szerintem elég snassz ötlet oda randit szervezni. De lehet, hogy én vagyok konzervatív. :-)

2023. ápr. 4. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!