Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi alkalmából valóban nem jó ötlet enni menni?
Figyelt kérdés
Meglátja egyik a másikat hogy eszik és lehet el is megy a kedve tőle. Plusz az elfogyasztott étel okozta gázhatások khm..2023. ápr. 4. 09:54
21/31 anonim válasza:
Sushizni mentünk, nagyon jól oldotta a hangulatot ahogy szerencsétlenkedtem a pálcikával. Nem ezen fog múlni hogy milyen a randi, hidd el :)
22/31 anonim válasza:
Vasárnap voltam egy nagyon jó első randin, mi úgy találkoztunk, hogy semmi konkrét nem volt megbeszélve. Sétáltunk egy kicsit az elején, aztán találtunk egy mindkettőnknek szimpatikus helyet, ahova beültünk egy sörre (simán lehet ez amúgy egy kàvé vagy tea is). Ott beszélgettünk egy jó órát, aztán tovább sétáltunk, de nagyon élveztük egymás társaságát, úgyhogy beültünk egy pizzériába vacsorázni. Viszont mire eljutottunk a kajálásig már beszélgettünk annyit (kb 2-2.5 órát), hogy egyrészt nem is volt kényelmetlen csend, már megismertük annyira egymást, hogy nem feszengtünk, és semmi "kötelezettség" nem volt a randi elején, hogy egy vacsorát végigüljünk együtt. Gyakorlatilag csak követtük a "flow"-t, és végül közel 4 órát töltöttünk együtt, de egyáltalán nem éreztem túl soknak vagy nyomasztónak.
23/31 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ezek után veled sem randiznék. Ezt a felfogást, mi első randin töltött káposztát ettünk és akkor mi van? Akik ezeken fenn akadnak, azok menjenek első randin mùzeumba.
24/31 A kérdező kommentje:
Hát mindketten szeretjük az ilyen para elhagyatott helyeket amiket urbexre használnak, férfi vagyok szóval túl sok mindent nem igen tudna velem bárki is csinálni egy ilyen helyen, nekem meg semmi hátsó szándékom nincs, meg egyébként sem félek semmitől, meg fogunk nézni valami ilyen helyet ha úgy alakul, meg lesz ez az.
2023. ápr. 4. 13:25
26/31 A kérdező kommentje:
22.Én már láttam az arcát, sőt nudeokat is cseréltünk, telefonszámot is cseréltünk stb stb, szóval legit a csaj.
2023. ápr. 4. 13:26
27/31 anonim válasza:
27-re:
És az ilyen nevezi úgy magát, hogy "férfi vagyok", hát szerintem inkább csak fiúcska (évei számától függetlenül).
28/31 anonim válasza:
Válaszolók, nektek most őszintén mi bajotok van a Kérdezővel?
29/31 anonim válasza:
Hát ezalapjan hogy az évesen miatt nem kellek igen, enni kell menni😅
30/31 anonim válasza:
Nekem ilyesmi meg sem fordult a fejemben - aki fintorog / undorodik bizonyos fajta étkezési módoktól meg gázhatásoktól, az akkor is undorodni fog, ha az ikszedik randin vagy nem is hivatalosan randin esznek. Én azért nem szeretek étterembe menni első randin, hanem inkább egy teát meginni vagy egy sütit megenni, mert az kötetlenebb, és könnyebben, kevésbé kínosan ott lehet hagyni a randit, ha nagyon rosszul sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!