Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi baja van? Ti értitek?
20-as, ne legyél már ilyen ostoba!
Ők párkeresési céllal kezdtek egymással levelezni, nem?
És nem egyszerűen eltűnnie kéne, hanem tiltania, vagyis jelezni, hogy ez a stílus nála nem elfogadható.
Ez így hitegetés, amit a kérdező csinál.
21, lehet én vagyok a túl maradi, de ha jelezni akarok valakinek valamit, akkor azt kommunikáció útján teszem, nem pedig letiltom...
Vagy ha a Kérdező azt mondja, hogy "nem, nem akarok randizni, mert ez alapján elég megbízhatatlannak tűnsz" az hitegetés?
Szerintem nem.
De persze, bíztasd csak a szó nélküli tiltásra, aztán holnap tegyél fel egy kérdést, hogy miért ilyen gorombák a nők, hogy félreértenek valamit azátn egyből tiltanak, stb....
A mai párkeresés egyik legnagyobb rákfenéje a felszínes ismeretek alapján való döntés. Ez ellen a legjobb módszer a kommunikáció. Erre te itt propagálod felszínes, kommunikációmentes baromkodást...
"válogatott szitkokkal elküldött melegebb éghajlatra"
Ezek után mi a tökömet kéne megbeszélni vele?
Pont az ilyen suttyók nem érdemelnek egy normális elköszönést sem.
Aki normálisan ír, csak kiderül, hogy nem passzolnak az értékrendek, ízlések, netán összejött a csajnak közben valaki más - na ilyenkor illik normálisan elköszönni.
És nem, a szitkozódást nem lehet félreérteni és nem felszínesség azonnal menekülni az ilyen embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!