Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi baja van? Ti értitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi baja van? Ti értitek?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy sráccal tinderen. Megkérdezte hogy mennyi idő után veheti valaki a bátorságot arra hogy elhívjon randira. Mire írtam hogy bármikor, legfeljebb nemet mondok ha nem szimpatikus az illető. Erre válogatott szitkokkal elküldött melegebb éghajlatra. Mivel azonban nem vált szét megkérdeztem mi baja van de nem válaszol. Tudnátok segíteni?

2023. ápr. 27. 07:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%

20-as, ne legyél már ilyen ostoba!

Ők párkeresési céllal kezdtek egymással levelezni, nem?

És nem egyszerűen eltűnnie kéne, hanem tiltania, vagyis jelezni, hogy ez a stílus nála nem elfogadható.

Ez így hitegetés, amit a kérdező csinál.

2023. ápr. 27. 11:08
 22/27 anonim ***** válasza:
28%

21, lehet én vagyok a túl maradi, de ha jelezni akarok valakinek valamit, akkor azt kommunikáció útján teszem, nem pedig letiltom...

Vagy ha a Kérdező azt mondja, hogy "nem, nem akarok randizni, mert ez alapján elég megbízhatatlannak tűnsz" az hitegetés?

Szerintem nem.

De persze, bíztasd csak a szó nélküli tiltásra, aztán holnap tegyél fel egy kérdést, hogy miért ilyen gorombák a nők, hogy félreértenek valamit azátn egyből tiltanak, stb....

A mai párkeresés egyik legnagyobb rákfenéje a felszínes ismeretek alapján való döntés. Ez ellen a legjobb módszer a kommunikáció. Erre te itt propagálod felszínes, kommunikációmentes baromkodást...

2023. ápr. 27. 11:37
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

"válogatott szitkokkal elküldött melegebb éghajlatra"

Ezek után mi a tökömet kéne megbeszélni vele?

Pont az ilyen suttyók nem érdemelnek egy normális elköszönést sem.

Aki normálisan ír, csak kiderül, hogy nem passzolnak az értékrendek, ízlések, netán összejött a csajnak közben valaki más - na ilyenkor illik normálisan elköszönni.

És nem, a szitkozódást nem lehet félreérteni és nem felszínesség azonnal menekülni az ilyen embertől.

2023. ápr. 27. 11:44
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Túl sokat látsz bele egy ismeretlennel való chatelésbe. Hitegetés meg menekülés pfff:D
2023. ápr. 27. 11:46
 25/27 anonim ***** válasza:
46%
Inkább elviszlek én egy randira, ha nem vagy messze... :D
2023. ápr. 27. 12:26
 26/27 anonim ***** válasza:
66%
Jezusom, ekkora olcso hazugsagot. Haverja, hogyne. Ez a csavo nem komplett.
2023. ápr. 27. 17:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Tehat akkor azt mondja, hogy a haverja akart teged randira hivni es a haverja hisztizett be? Eleg ordas hazugsagnak hangzik, mikozben mellette hulyenek is nez. Miert nem tiltod le az ilyeneket egybol, mint a tobbi rendes no?
2023. ápr. 27. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!