Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi baja van? Ti értitek?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy sráccal tinderen. Megkérdezte hogy mennyi idő után veheti valaki a bátorságot arra hogy elhívjon randira. Mire írtam hogy bármikor, legfeljebb nemet mondok ha nem szimpatikus az illető. Erre válogatott szitkokkal elküldött melegebb éghajlatra. Mivel azonban nem vált szét megkérdeztem mi baja van de nem válaszol. Tudnátok segíteni?2023. ápr. 27. 07:27
11/27 anonim válasza:
Hazudik. Nem a haverja írta és nem lehettek annyira húzód napjai, hogy ne tudott volna írni neked. Ne hagyd már, hogy palira vegyen😅
12/27 anonim válasza:
Próbálja menteni a szitut hazugsággal, mert te elnézést kértél, szóval azt hiszi, hogy van esélye nálad. Csakhogy még akkor se viselkedünk így senkivel, ha nincs az illetőnél esélyünk. Én nem akarnék olyan emberrel ranidzni se, aki egy bunkó. Szerintem sosem jogos bunkónak lenni, értelmesen is el lehet mondani, hogy pl. "nézd, azt hittem hogy szimpatikus vagyok neked, de ezek szerint mégsem, hanyagoljuk egymást mostantól" a szitkozódás helyett...
13/27 anonim válasza:
Majd ha kihasznál magadat hibáztasd, már lehordott, már hazudott, már letojta a fejed de neked ezek szerint nem elég, akkor nyugodtan várd meg míg eldob mint egy használt rongyot is. 😂
14/27 A kérdező kommentje:
Jesszus nyugi már. Nem fogok randizni vele. Csak leírtam mi történt.
2023. ápr. 27. 09:18
15/27 anonim válasza:
Ühüm, azért írtál ki kérdést is... Tudod, akit már nem érdekel valaki, akkor letiltja és nem vár el véleményt idegen emberektől, mert tudja, hogy olyan pasival kár erőltetni.
16/27 anonim válasza:
Még próbál madárnak nézni :D hihetetlen milyen emberek vannak...
17/27 anonim válasza:
Kajak elhitted hogy a haverja irt? 😂
18/27 anonim válasza:
Srácok, egy kis szövegértés!
A kérdező nem írta, hogy randizik vele.
ÉS azt sem írta, hogy elhiszi. Azt írta, hogy "még ha ez így is van", azaz még jelét is adta a srácnak, hogy nem hiszi el amit írt.
Ne legyetek már ennyire rosszindulatú gyökerek:D Vagy legalább olvassátok el amit ír..
19/27 anonim válasza:
Akkor minek levelezik még vele, ha nem akar randizni?
Ez már az ő részéről nem korrekt, hogy hitegeti a másikat, aki pont randira hívta, szóval azt vagy elfogadja, vagy visszautasítja.
20/27 anonim válasza:
19, én is hajlandó vagyok válaszolni neked, mégsem akarok tőled semmit, és bízom benne, hogy nem is hitegetlek semmivel:D
Honnan veszed, hogy hitegeti? Vagy a ghostingolás lenne a jó megoldás?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!