Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Mikor értitek már meg, hogy egy szép nőt ragyogtatni kell?
Figyelt kérdés
Luxus cikkekkel, ékszerekkel, utazással, drága éttermi vacsorákkal meglepni néha. Még az átlagosat és csúnyácskábbat is meg kell ajándékozni szerényebben. Ettől boldogak.2020. okt. 11. 22:00
1/23 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ez így igaz lenne. De nem vagyok túl tapasztalt a nők terén.
2/23 peca1000 válasza:
Én adfig kefélem a fényes farkammal, míg ragyogni nem kezd a szeme :)
A többi dologra ott a fizetése, dolgozzon meg érte :)
3/23 anonim válasza:
Szép nő vagyok, és nem vágyom ezekre. Illetve utazásra igen, de abban fizetem a részem. Ékszerek nem kellenek, vagy jó a bizsuk is, drága éttermi vacsora nem kell, szülinapon szoktunk max. elmenni.
Nem ettől vagyok boldog.
5/23 Noren1989 válasza:
Ob+, te szerencsecsomag, hogy màr megint kezded.
6/23 A kérdező kommentje:
Én egy olyan gyönyörű nőt sem ismerek, akit nem nyaraltat valaki ingyen és nincsenek luxus holmijai. Minden héten éttermekből posztolnak.
2020. okt. 11. 22:07
7/23 anonim válasza:
Akkor neked a gyönyörű nő az a tipikus közönséges, műszempillás qrva? Így már érthető. :)
8/23 anonim válasza:
Aki ilyen biciklit választ magának, az csak tologassa.
9/23 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy vettem észre, van amelyiken nincs műszempilla és nem kurvák. Az, hogy irigykedtek rájuk a ti szánalmasságotok
2020. okt. 11. 22:23
10/23 anonim válasza:
Nem irigykedek ringyókra.
Szép nőnek mondanak és van számomra megfelelő párom, mellé meg nem vagyok felületes, magatehetetlen rongy, aki ékszerektől meg luxus éttermezéstől lesz boldog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!