Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán szép, mondhatni bombázó 30-35 feletti nők, akikkel sok férfi randizni akar, ti mennyi pénzt költöttök a külsőtökre?
Igazán szép, 30-35 feletti nőkkel nem akar sok férfi randizni, mert általában férjezettek.
Én fiatalabb koromban nem számítottam jó nőnek, mert túl sovány és deszka voltam, 40 éves koromra van végre alakom és néhány plusz kg, emiatt a korosztályomban biztos, hogy a jobb nők közé tartozok, mert még mindig lányos alakom van (ruha nélkül is), az arcom pedig szép.
Szinte semmit nem költök a külsőmre, soha nem is költöttem.
A hajamat én vágom. Hosszú hajam van, fufruval. Sminkelni csak alkalmakra, ezért a szempillaspirál, szemöldökceruza, tus és a szemhéjpúder, arcpirosító évekig elég, ha egyszer megveszem. Amit rendszeresen használok, az a fertőtlenítő-javítórúzs, amit arra az 1-2 pattanásra kenek, ami időnként kijön az arcomon.
Most vettem egy hidratáló krémet életemben először, mert nyáron leégett az arcom és észrevettem, hogy ez öregítette a bőrömet. Ezt néhány hete használom.
Ruhára nagyon keveset költök. Régebben nem volt rá pénzem, mindent úgy örököltem az ismerőseim lányaitól, akik kihízták és nálam landoltak. Néha vettem új darabot, de sajnos csak ilyen tucatárukra futotta. Nem olyan régen engedhetem meg magamnak a minőségibb ruhákat. Nagyon szeretem az Orsay-t. Ha tehetném, minden ruhám onnan való lenne. Évente elköltök most már ott olyan 20-25 ezer Ft-ot, azaz 1-2 ruhadarab évente onnan van.
Ja, hajamat naponta mosom, mert gyorsan zsírosodik.
Szinte ugyanígy tolom, mint a 4-es, hozzátéve, hogy az arcom ronda, de a testem a korosztályomban nr. 1., hála a napi sportnak és az egészséges kajálásnak.
40/N
40 elmúltam. Semmi extra kiadás. Fodrász 3 havonta.
Maganak festem, a kömöm is maganak csinàlom.
Heti 3x járok zumbára. Nem buliok át èjszakákat. Szerető, megértő kedves pàrom van, mibdenben csodálatos vele.
Genetikai adottsàg. Minden nő csinos és természetesen szép a családban.
Szóval az összes kiadásom 20e alatt van.
A fizuhoz nezve sokat.
Fitnesz,sokfele kremek hajapolok arcapolok vitaminok ruhakat nem veszek dragat de varrohoz is járok.
Nehez megmondani mivel vannak termekek amik hosszabb ideig tartqnak mint egy honap. 2 havonta kozmetikus fodraszt ruhellem azok nagyon butak csak elcseszik a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!