Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik a 'tetkós srác', de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a 'tetkós srác', de én nem vagyok valami bombázó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A városunkban nyílt egy új gyorsétkezde, ahova lementem barátnőmmel, és megpillantottam a tulajt, egy kb. velem majdnem egykorú srácot(25 éves). Tetovált, de az a normális fajta. Iszonyat kedves volt, kérdezgetett az ételről, meg megkérdezte a végén, hogy jó volt-e a kiszolgálás.

Barátnője volt, szóval békén hagytam, viszont a napokban láttam, hogy szakítottak. Nekem meg még tetszik.

A probléma az, hogy én viszont nem vagyok valami szép lány. Számtalan fiú utasított már el(igen, ez elég gáz, de hát ez van). Átlagos külsőm van, átlagos arccal és szép alakkal.

A kérdésem, hogy szerintetek hogy tudnék közeledni felé, ami nem jár a saját magam leégetésével? A személyiségem jó, de akárki akármit mond, a külső van olyan fontos, sőt,elsőre azt látja belőlem, nem a személyiségemet.

2018. aug. 23. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem esetleg írj rá facebookon, vagy menj el megint az étkezdébe. Legyél bátor ha a srác kedves akkor nem fog elutasítani. Személy szerint én az ilyenfajta közeledést akár élőben, akár neten csak pozitívan tudnám venni. 21/F
2018. aug. 23. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Atlagos arccal es szep alakkal nem ertem, miert utasitanak el.... ha vekony vagy es nem csunya a fejed az a pasik 70%anak mar eleg:D
2018. aug. 23. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"A személyiségem jó"

Honnan tudod, hogy szerinte is jó-e, hogy összeillenétek-e?

2018. aug. 23. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Járj oda többet, kezdj el vele beszélgetni, add neki azokat a bizonyos "jeleket"...Csak ne legyél túl direkt és rámenős, ha nem próbálod meg, sosem fogod tudni hogy bejössz e neki.
2018. aug. 23. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Átlagos külsőm van, átlagos arccal és szép alakkal."

ha tenyleg igy neznel ki, akkor nem utasitananak el a ferfiak. en semmi extranak nem tartom magam (meg ilyet se mondanek, hogy szep az alakom), megis nekem kell a ferfiakat elutasitanom, nem pedig forditva. :D

2018. aug. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!