Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igazán szép, mondhatni bombázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazán szép, mondhatni bombázó 30-35 feletti nők, akikkel sok férfi randizni akar, ti mennyi pénzt költöttök a külsőtökre?

Figyelt kérdés
mindent beleértve, krémeket, kozmetikust, fodrászt bármit....akár plasztika vagy botox...ruhák, cipők...

2020. szept. 7. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Lassan 30-as nőként havi kb 50ezer. De ez még fog feljebb is menni ,mert lassan tervezek plasztikai sebészt is :D

Alakom az bomba,vagyis kinek mi,kislányos alakom van,magas vagyok,tudom van akinek ez nem jön be. Kondibérlet 15e havonta bár nem sokat járok le kb heti 1x max 2x.

Sok friss zöldséget eszem az sem olcsó,de pontos összeget nem tudok mondani.De az elég drága amúgy.

Műszempilla havi 2x =15e

Pedikűr havi 1x =3e

Fodrász 3 havonta =15e festéssel,vágással

Szolizni nem járok,de nagyon rámférne viszont félek a ráncoktól így marad az enyhén színezett testápoló. Napi sminkem kb fél évente kell újat venni az cakk pakk max 20e

Ruhák kb havonta veszek 1-2 új dolgot az is 20-30e

De tervezek feltöltést az elvileg 3-6 havonta kell ismételni jó esetben csak 100e.

2020. szept. 8. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Harmincas nő vagyok, szerencsés genetikával megáldva jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál és rendszeresen bepróbálkoznak nálam, pedig teljesen természetes a külsőm. Se smink, se műköröm, se kozmetikus, se fordrász, krémekből egy sima hidratáló és kész. Ruhát akkor veszek, amikor kell, utálok vásárolni. Az én botoxom az egészséges táplálkozás és mindennapos mozgás friss levegőn.
2020. szept. 8. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Semennyit.
2020. szept. 8. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Krémeket 4 havonta veszek, 20-25 közötti értékben (ebben benne van kéz-láb,tusfürdők minden..)

Körmös: havonta egy 2500.

*pedikűr + 1500

Nagyon lassan nől a körmöm a lábamon, egy nyarat simán kibír 1x pedikűrözés

Kozmetikus 2-3 havonta 6/8 ezer ebben benne van arcpucolás, smink, szőrtelenítés.

Havonta kondibérlet” egy 10es.

Fodrász:. Magam vágom/festem, dauert szoktam rakatni bele egy évben 1x 15-20ezerért

Vitaminok:. Havonta 20as.

Ruhák/cipők 3-6 havonta veszek újakat, ár az elég változó.. van hogy 70et hagyok ott csak pólókért, 25-30at cipőért

Van hogy 30ból megúszom a ruhavásárlást. 🤷🏻‍♀️

2020. szept. 10. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Hajfesték, szemspirál, fast fashion amennyi muszáj, normális kaják ingyen mozgás, ennyi. Akinek mű nő kell annak persze ez nem elég de látszólag sokmindenkinek ez pont bejön. A páromnak is szerencsére.
2020. okt. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!