Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Mikor értitek már meg, hogy egy szép nőt ragyogtatni kell?
Nem érted, hogy engem nem ez érdekel? :D
Mert aki elvárja, hogy luxus dolgokkal pumpálják ki, és ingyen toljanak a valaga alá mindent, ő meg semmiért sem tesz semmit, az mi, ha nem qrva? Most komolyan.
Mindjárt én vagyok az irigy, mert magamnak is meg tudom teremteni, amire vágyom. :D
Nem, de én ugyanúgy meglepem dolgokkal őt. Másrészt pedig, utazással nem lepjük pl. meg egymást, hanem közösen megszervezzük.
Ja, és semmi köze ahhoz az egésznek, hogy én szép vagyok. Max. abban játszik ez szerepet, hogy velem van. De normális embernél nincs ilyen, hogy a szép nőnek luxuscikkek, gyémánt jár, a csúnyácskának meg elé a bizsu és a balatoni apartman.
Provokálod a népet estére?
Ejjnye bejjnye
Jó lenne legalább azt tudni hogy egy ostoba k.rv. vagy, vagy egy csóró szerencsétlen szar aki ebben a kérdésben éli ki magát, ahelyett hogy kiverné a kis kukikját!
Mindenki mástól boldog. A pénztől a k.rv.-ák, az intelligens emberek pedig egy teljes értékű párkapcsolattól, te nyomorék!
Itt az egyetemen rengeteg gyönyörű lány van, akiket nem tart ki senki, hanem normálisak.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!