Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak/fiúk! Mikor értitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk! Mikor értitek már meg, hogy egy szép nőt ragyogtatni kell?

Figyelt kérdés
Luxus cikkekkel, ékszerekkel, utazással, drága éttermi vacsorákkal meglepni néha. Még az átlagosat és csúnyácskábbat is meg kell ajándékozni szerényebben. Ettől boldogak.

2020. okt. 11. 22:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Miért ringyók? Tán ismered őket? A féltékenység csak úgy árad belőled kedvesem,sajnálom, hogy nem tehetős a párod.
2020. okt. 11. 22:27
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem érted, hogy engem nem ez érdekel? :D

Mert aki elvárja, hogy luxus dolgokkal pumpálják ki, és ingyen toljanak a valaga alá mindent, ő meg semmiért sem tesz semmit, az mi, ha nem qrva? Most komolyan.

Mindjárt én vagyok az irigy, mert magamnak is meg tudom teremteni, amire vágyom. :D

2020. okt. 11. 22:29
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Szép nő vagyok. Ékszer meg luxuscikk egyáltalán nem kell. Lelki dolgokkal lehet igazán ragyogtatni.
2020. okt. 11. 22:30
 14/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg, ha kapsz valamit a párodtól vagy elvisz vacsorázni magadat is ringyónak tartod? :)
2020. okt. 11. 22:30
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem, de én ugyanúgy meglepem dolgokkal őt. Másrészt pedig, utazással nem lepjük pl. meg egymást, hanem közösen megszervezzük.

Ja, és semmi köze ahhoz az egésznek, hogy én szép vagyok. Max. abban játszik ez szerepet, hogy velem van. De normális embernél nincs ilyen, hogy a szép nőnek luxuscikkek, gyémánt jár, a csúnyácskának meg elé a bizsu és a balatoni apartman.

2020. okt. 11. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés a felszínesség netovábbja. Hány éves vagy kedves kérdező, mert elég szánalmas az értékrended. Normális nő nem arra vágyik, hogy luxusprostinak nézzék, de ha csak ennyi az életcélod, rajta. A szépség nem tart örökké.
2020. okt. 11. 22:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Provokálod a népet estére?

Ejjnye bejjnye

2020. okt. 11. 22:54
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

Jó lenne legalább azt tudni hogy egy ostoba k.rv. vagy, vagy egy csóró szerencsétlen szar aki ebben a kérdésben éli ki magát, ahelyett hogy kiverné a kis kukikját!

Mindenki mástól boldog. A pénztől a k.rv.-ák, az intelligens emberek pedig egy teljes értékű párkapcsolattól, te nyomorék!

2020. okt. 11. 23:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt az egyetemen rengeteg gyönyörű lány van, akiket nem tart ki senki, hanem normálisak.

25/F

2020. okt. 11. 23:11
 20/23 anonim ***** válasza:
82%
Hát papa elég szegényes lehet a baráti köröd ha csak golddiggereket ismersz, meg az életed is ha csak instáról meg Fb diszpitsák formájában látsz szép nőt és nem élőben 😅
2020. okt. 12. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!