Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi baja van? Ti értitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi baja van? Ti értitek?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy sráccal tinderen. Megkérdezte hogy mennyi idő után veheti valaki a bátorságot arra hogy elhívjon randira. Mire írtam hogy bármikor, legfeljebb nemet mondok ha nem szimpatikus az illető. Erre válogatott szitkokkal elküldött melegebb éghajlatra. Mivel azonban nem vált szét megkérdeztem mi baja van de nem válaszol. Tudnátok segíteni?

2023. ápr. 27. 07:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem burkoltan ez volt a randira hívás a részéről, vagy a beszélgetésből úgy érezte, hogy ő nem szimpatikus neked, és ezzel élből "nemet mondanál" neki az ő értelmezése szerint.
2023. ápr. 27. 07:33
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztos önbizalomhiányos és egyből úgy értelmezte, hogy nem szimpi neked.

De a reakciójából ítélve egy agresszív pasas lehet, inkább ne kezdj vele.

2023. ápr. 27. 07:35
 3/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok lehet.
2023. ápr. 27. 07:43
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jartal, hogy megszabadultak tole.

Ha valaki ezen kiakad, azzal nem erdemes folytatni…

2023. ápr. 27. 07:46
 5/27 anonim ***** válasza:
5%

Ezt pl így is lehet érteni: - Ha most elhívnál, akkor eddig nemet mondanék, úgyhogy még produkáld magad, aztán majd eldöntöm. De eddig unom a dolgot.

Kisarkítottam. De úgy érezhette hülyited. Ez a “legfeljebb nemet mondok” válasz kissé flegma ebben a szövegkörnyezetben. Sejtem hogy nem azért mondtad, de lehet más kitérő választ is adni.

2023. ápr. 27. 07:49
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Magara vette a kis mimoza. Eleve nem kerdez egy felnott ferfi ilyet, hogy mikor veheti a batorsagot. Tele van komplexussal, szivas lenne vele kapcsolatban lenni.
2023. ápr. 27. 07:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

6-osnak igaza van. Egy férfi, de még egy normális középiskolás is egyszerűen elhív randira, nem puhatolózik.

Érteni én se értem a viselkedését, de ettől az embertől jót ne várj. Tiltsd le, ne foglalkozz vele többet.

2023. ápr. 27. 08:06
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Fu, jol jartal, hogy lekopott🤣 Ekkora szerencsetlent. Aztan meg ezek sirnak itt, hogy nem tudnak not felszedni online. Mikozben igy viselkednek egyesek, mint az agressziv kismalac.

Altalanos kerdesre altalanos valaszt adtal, tanuljon meg normalisan, felnott emberkent kommunikalni esetleg.

2023. ápr. 27. 08:24
 9/27 A kérdező kommentje:
Írtam neki. Elnézést kért a káromkodásért, nem is ő írta hanem egy hülye haverja szórakozott vele. Kérdeztem és h ezért nem válaszoltál 2 napig? Nem, hanem nagyon húzós napjai voltak a melóban. Írtam neki h ha ez még így is van akkor is írok a másiknak h elfoglalt leszek majd jelentkezek. Írta h teljesen igazam van, engedjem meg h egy randival kiengeszteljen.
2023. ápr. 27. 09:01
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba vagy, hogy ilyennel randizol.

Ja, a haverja írogatott a nevében. Szánalmas hazugság.

Ha neked ez kell, ám legyen.

2023. ápr. 27. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!