Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi baja van? Ti értitek?
Biztos önbizalomhiányos és egyből úgy értelmezte, hogy nem szimpi neked.
De a reakciójából ítélve egy agresszív pasas lehet, inkább ne kezdj vele.
Jobban jartal, hogy megszabadultak tole.
Ha valaki ezen kiakad, azzal nem erdemes folytatni…
Ezt pl így is lehet érteni: - Ha most elhívnál, akkor eddig nemet mondanék, úgyhogy még produkáld magad, aztán majd eldöntöm. De eddig unom a dolgot.
Kisarkítottam. De úgy érezhette hülyited. Ez a “legfeljebb nemet mondok” válasz kissé flegma ebben a szövegkörnyezetben. Sejtem hogy nem azért mondtad, de lehet más kitérő választ is adni.
6-osnak igaza van. Egy férfi, de még egy normális középiskolás is egyszerűen elhív randira, nem puhatolózik.
Érteni én se értem a viselkedését, de ettől az embertől jót ne várj. Tiltsd le, ne foglalkozz vele többet.
Fu, jol jartal, hogy lekopott🤣 Ekkora szerencsetlent. Aztan meg ezek sirnak itt, hogy nem tudnak not felszedni online. Mikozben igy viselkednek egyesek, mint az agressziv kismalac.
Altalanos kerdesre altalanos valaszt adtal, tanuljon meg normalisan, felnott emberkent kommunikalni esetleg.
Ostoba vagy, hogy ilyennel randizol.
Ja, a haverja írogatott a nevében. Szánalmas hazugság.
Ha neked ez kell, ám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!