Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy orvostanhallgatóknak szervezett buliban. Egyik haverom hívott el aki oda jár. Eléggé ledöbbentem az ottani lányoktól. Ti értitek ezt?
nem titkolt célom az volt hogy ismerkedjek lányokkal is a buli mellett, reméltem hogy orvosis lányok intelligensek, normálisak.. ehelyett mit láttam..
szinte minden lány 10centis tűsarkú, miniszoknya, mély dekoltázs, agyonsminkelve. Olyan részegen hogy menni alig tudtak néhányan, cigi lóg a szájukból. Volt aki a wc-ből jött ki egy sráccal.. őszintén szólva eléggé csalódott vagyok
Oke, az orvostanhallgato lanyok unintelligens luvnyak. Ezt akartad hallani?
Masnak szabad, nekik nem?
Miért gondolja mindenki ugy hogy aki orvostanhallgató (vagy esetleg màs olyan dolgot tanul amihez nagy agy kell) annak mar rögtön szentnek kell lennie? Az erkölcsössèg és az okossàg két külön dimenziò. Ismerek 1-2 olyan leànyzòt akik pl jogàsznak tanulnak mègis több f* szt fogtak mint ahàny oldalas a ròmai jog. Szóval nem szabad àltalànosìtani ribizlik mindig voltak vannak és lesznek is neked csak meg kell tanulnod kiszűrnöd őket.
De egyébként nem igazàn értem a kerdésedet egy buliba elvileg azért megy az ember hogy kikapcsolòdjon és ha csak ritkan mozdul ki akkor persze hogy megesik hogy elszalad vele a lò (velem is előfordult mar hogy lerèszegedtem ami utàn ègett is a fejem rendesen de ettől fuggetlenul meg mindig nem vagyok felelőtlen r*bi) szóval nem igazàn értem mi volt itt a meglepő neked
Szóval egy intelligens nőnek aki magas státuszt fog képviselni visszafogottnak kell lennie?
Igen, én is így képzeltem.. erre egy rakás 30 körüli orvos ismerős drogozik.. felháborító volt elsőre, de aztán rájöttem, hogy ők is csak emberek.
Mikor csak gimis voltam, felnéztem és szentnek hittem az egyetemistákat. Egyetemistaként a mérnököket és az orvosokat istenítettem. Így utólag már nincsenek pozitív előítéleteim, a csúcspszichiáter sem kezel minden helyzetet tökéletesen.. ez van, mind emberek vagyunk, sokfélék státusztól függetlenül, nincs egy "tökéletes" másokon felül álló csoport sem.
Szomszéd lakást három orvostan hallgató srác bérelte. Egyszer mi hívtunk rájuk mentőt, mikor matt részegen kipróbálták, hogy mennyi vizet tud egy ember meginni. Egyikük gyomra megrepedt.
Pedig azt hittem, több eszük van, mint egy ovisnak.
Komolyan, attol ha valaki a wcben szopik meg megtanulhatja az alap mondatot: felirok egy acc 600at.
A ketto nem zarja ki egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!