Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem többször tett látogatást prostinál, amikor még nem találkozott velem. Elmondta, nem szóltam neki semmit, de egy kicsit ledöbbentem. Mit kezdjek ezzel?
Én jobban izgulnék a nemi betegségek miatt.
Szerintem ez önmagában nem vall arra hogy hajlamosabb a megcsalásra.
Minek mondta el? Ezek a mai férfiak hihetetlen pletykásak... az biztos, hogy ilyen dolog nem tartozik senkire. Tudjunk már titkot tartani emberek!
Pont az ilyen kombináló nők miatt nem szabad ilyeneket elmondani. A múlt az múlt, senki nem csalt meg senkit, az meg a férfi dolga, hogy kivel dugott eddig.
Még mindig azt mondom, hogy inkább menjen egy egészségügyi bizonyítványos prostihoz, mint összeszed valami részeg ringyót egy éjjeli szórakozóhelyen, aki fűvel fával kefél, néha védekezés nélkül... Szerintem nagyobb esélye van így elkapni valamit az embernek, mint egy prostival...
Szóval vannak dolgok amiket nem kell elmondani, őszinteség ide vagy oda, mert sokkal nagyobb feneket kerítenek neki a nők, mint amekkora valójában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!