Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltam egy orvostanhallgatókna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltam egy orvostanhallgatóknak szervezett buliban. Egyik haverom hívott el aki oda jár. Eléggé ledöbbentem az ottani lányoktól. Ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

nem titkolt célom az volt hogy ismerkedjek lányokkal is a buli mellett, reméltem hogy orvosis lányok intelligensek, normálisak.. ehelyett mit láttam..

szinte minden lány 10centis tűsarkú, miniszoknya, mély dekoltázs, agyonsminkelve. Olyan részegen hogy menni alig tudtak néhányan, cigi lóg a szájukból. Volt aki a wc-ből jött ki egy sráccal.. őszintén szólva eléggé csalódott vagyok

2018. nov. 9. 21:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Én orvostanhallgató vagyok, (abszolút nem az a fajta, amit leírtál) és egyből meg tudtam volna mondani, hogy erre kell számítanod. Ugyanolyan p*cs*k vannak itt, mint bárhol máshol. Sőt garantálom, hogy akár több is, hiszen el vannak szállva attól, hogy milyen egyetemre járnak. De azért itt sem mindenki ilyen, azt is nem árt leszögezni.
2018. nov. 10. 09:09
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Én is voltam egyetemista, és egyetlen egy egyetemi buliba nem mentem el a gólyabált leszámítva. Nyilván aki elmegy egy ilyen eseményre, az alapból is az a típus, aki így engedi ki a gőzt, ők gondolom eljárnak nem-egyetemi bulikba is, diszkóba, ilyesmi, hasonlóan mint ahogy most láttad őket. Az a baj az ilyen helyeken való ismerkedéssel, hogy ott is csak egy válogatott kört fogsz találni. Ugyanúgy, ahogy egy metálkoncerten is hiába keresnéd a tűsarkús mellkidobós cicababákat, vagy a könyvklubban sem éppen a legbulisabb csajok fognak valószínűleg megjelenni, értelemszerűen egy ilyen buliba sem a teljes orvostanhalgató brigád megy el, hogy neked reprezentatív mintát tudjon szolgáltatni.

És igen, egyébként meg ők is emberek, néha nekik is kell egy kis szórakozás. Emiatt kár lenne elítélni őket szerintem.

2018. nov. 10. 09:13
 13/18 anonim ***** válasza:
11%
A mindenségit, én többet nem is megyek női orvoshoz 😂😂
2018. nov. 10. 09:40
 14/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

Minél tanultabb, annál züllöttebb. Annyi a különbség, hogy nem a kétliteres asztali borhányadéktól, hanem a kommersz presztízspiáktól lesz gatyarészeg, s nem a szomszéd suttyó Józsikát szopja a retyóban, hanem a szomszéd suttyó Lacikát.

Ergo bármennyire is különbnek tekinti magát a diplomás réteg, ők is pont ugyanolyan szánni való alkeszok, mint a plebsz.

2018. nov. 10. 09:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan, egy buliban mire számítasz? Akármilyen egyetemre fogsz menni, mini koktélruhás, bazimagas sarkús leányzókat fogsz látni. A helyeskedvescuki visszafogott lányok nem a sulidizsiben lesznek egyetemen sem.
2018. nov. 10. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező, én orvos férfi vagyok.

Átérzem a helyzetet. Én is anno úgy mentem egyetemre, hogy azt hittem, hogy ott egy csomó aranyos, intelligens, rendes lánnyal fogok találkozni. Hááát voltak ilyenek de nem túl sok. Most kb. az az álláspontom, hogy orvos vagy medika csajjal nem jövök össze. Nagyon soknak közülük iszonyatosan nagy az arca. Többségük szakbarbár, kevés a ténylegesen intelligens, a művelt medika is extrémen ritka.

2018. nov. 11. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:
#16: Szerintem a nagyképűség nem nem-függő, avagy éppúgy vannak olyan fiúk is szép számmal, nem csak lányok. Mondjuk, az is igaz, hogy a nagyképűség nem is szakfüggő. Pl. szerintem a közgazdász szakokon közt több a tahó, mint medikusok közt.
2018. dec. 21. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
Én orvosi viszonylatban tudok nyilatkozni. A csajoknak ezerszer nagyobb volt az arcuk, mert a fél világ a seggüket nyalta, apuci, anyuci, pasik, mindenki, pedig alapvetően egy medikus/orvos nő férfi szemmel eszméletlenül rossz parti hosszútávon. A srácoknak egyébként jóval kisebb százaléka volt elszállva magától. Nem tudom, más szakon, hogyan van, de orvosin így volt.
2018. dec. 21. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!