Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy orvostanhallgatóknak szervezett buliban. Egyik haverom hívott el aki oda jár. Eléggé ledöbbentem az ottani lányoktól. Ti értitek ezt?
nem titkolt célom az volt hogy ismerkedjek lányokkal is a buli mellett, reméltem hogy orvosis lányok intelligensek, normálisak.. ehelyett mit láttam..
szinte minden lány 10centis tűsarkú, miniszoknya, mély dekoltázs, agyonsminkelve. Olyan részegen hogy menni alig tudtak néhányan, cigi lóg a szájukból. Volt aki a wc-ből jött ki egy sráccal.. őszintén szólva eléggé csalódott vagyok
Én is voltam egyetemista, és egyetlen egy egyetemi buliba nem mentem el a gólyabált leszámítva. Nyilván aki elmegy egy ilyen eseményre, az alapból is az a típus, aki így engedi ki a gőzt, ők gondolom eljárnak nem-egyetemi bulikba is, diszkóba, ilyesmi, hasonlóan mint ahogy most láttad őket. Az a baj az ilyen helyeken való ismerkedéssel, hogy ott is csak egy válogatott kört fogsz találni. Ugyanúgy, ahogy egy metálkoncerten is hiába keresnéd a tűsarkús mellkidobós cicababákat, vagy a könyvklubban sem éppen a legbulisabb csajok fognak valószínűleg megjelenni, értelemszerűen egy ilyen buliba sem a teljes orvostanhalgató brigád megy el, hogy neked reprezentatív mintát tudjon szolgáltatni.
És igen, egyébként meg ők is emberek, néha nekik is kell egy kis szórakozás. Emiatt kár lenne elítélni őket szerintem.
Minél tanultabb, annál züllöttebb. Annyi a különbség, hogy nem a kétliteres asztali borhányadéktól, hanem a kommersz presztízspiáktól lesz gatyarészeg, s nem a szomszéd suttyó Józsikát szopja a retyóban, hanem a szomszéd suttyó Lacikát.
Ergo bármennyire is különbnek tekinti magát a diplomás réteg, ők is pont ugyanolyan szánni való alkeszok, mint a plebsz.
Kedves kérdező, én orvos férfi vagyok.
Átérzem a helyzetet. Én is anno úgy mentem egyetemre, hogy azt hittem, hogy ott egy csomó aranyos, intelligens, rendes lánnyal fogok találkozni. Hááát voltak ilyenek de nem túl sok. Most kb. az az álláspontom, hogy orvos vagy medika csajjal nem jövök össze. Nagyon soknak közülük iszonyatosan nagy az arca. Többségük szakbarbár, kevés a ténylegesen intelligens, a művelt medika is extrémen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!