Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncs, ledöbbentem. Normálisak mentálisan az ottani társkeresők?
Ebben a régióban nem igazán volt reklámja a puncsnak. Mikor még hétvégente Budapesten tanultam, akkor a buszmegállók, villamosmegállók voltak kiplakátolva Puncs hirdetésekkel, nagyon nem is figyeltem fel rá, nem is tudtam hogy miről szól, nem is érdekelt.
Most viszont beregisztráltam egy pár hónapja, és az első személyes találkozásig le sem esett, hogy mi is valójában ez a Puncs :DDDDDDDD Szerintem röhej az egész :D
Ha érdekel valakit egyáltalán, akkor elmesélem a sztorit, elég kellemetlen helyzetbe hoztam a hölgyet, szégyenében majd el süllyedt, ahogy felébresztettem ebből az álomvilágból. :D
Először teljesen le voltam döbbenve, most viszont ha erre gondolok mindig elmosolyodok, hogy tulajdonképpen ott mit várnak a nők a férfiaktól? Csupa jót, és mindent úgy ahogy ő akarja, és ahogy a kedve tartja, ahogy neki tetszik. Csillogás, gyertyafény, meg minden k.va anyja..
De igazából nekem mint férfinak miért jó az, ha a nőnek minden jó? Mit kapok én érte a kopasz p.náján kívül? Hát minden nőnek ugyan az van a lába között könyörgöm, ha valaki arra gondol, hogy szexet. És ezzel nem egy kalap alá akarom venni az összes nőt, sőt, különválasztani. Normálisat is lehet találni, aki ráadásul nem anyagias, és nem a hasznot lesi, hanem valóban társat talál...
El sem tudok képzelni egy ilyen kapcsolatot, amit a puncsról leírnak... Van pénzem, elviszlek vacsizni, holnap reggel McReggelit eszünk, délben olasz étterem, este pedig keresünk egy budai éttermet. Megismerkedtünk, kisírsz egy CLK mercit, de igazából ha veszek magamnak egy újat, neked jó lesz az én "régi" autóm is, amiről éppen holnap lejár a garancia. Amúgy jövőhéten megyünk hávájra lógatni, múlthéten jöttünk haza korzikáról... Tök jó, de Decemberben ismételten egy gazdasági világ válság következik, vesztek egy csomó részvényt. Januárban már ismét a puncson vagy, új manust keresni magadnak, aki kva jól eltart, mert az én lóvém már nem elég.
Valahogy úgy tudom elképzelni, hogy egy kevésbé pénzes csávót, akinek van pár milliója, annak eldorbézolják a pénzét, majd lelépnek.
Ezekben a kapcsolatokban szó sem lehet arról, hogy jóban-rosszban (sz.rban is) egymás mellett. Mentálisan egészséges férfi ilyen kapcsolatba nem mehet bele. Jó persze, enélkül is sokan ott hagyják egymást a legnagyobb bajban, de egy ilyen kapcsolatban esélyét sem látom a kitartásnak egymás mellett, hisz nem erről szól.
Aztán jobban utána olvasva van ennek egy fordított oldala is, mikor a pénzen nő keres magának csóró srácot. Ilyenkor tulajdonképpen ki irányít? Első randin ki fizeti a szörpöket amiket megvedelünk? A csaj? Neeeee... Férfiként hogy bír létezni, aki egy ilyen kapcsolatba csöppen?
Ti hogy látjátok? Hogy kell ezeket a kapcsolatokat elképzelni?
Ne haragudj a következő mondatokért, de neked megvan a 8 általánosod?
Már regisztrációnál látszik, hogy miről szól ez az egész.
Amennyiben cukrosbácsiként regisztrálsz, külön megkérdezi, hogy mennyit akarsz költeni a kapcsolatra havonta. Ott pedig százezres tételek vannak.
Lehet regisztrálni pénzvárományosként is, de akkor csak cukrosnéniket-bácsikat tudsz megismerni.
El se lehet jutni levelezésig úgy, hogy ne essen le az, hogy itt miről szól az egész. Már csak a befizetendő összeg miatt sem, ami kiszűri az olcsójános embereket.
Egyébként az oldal működik. A kereslet és a kínálat megtalálta egymást.
Sejtem így már, miről szólhat. Valószínűleg az eltartó már ráébredt arra, hogy ebben az életben neki illúzión kívül már nemigen jut más. Az eltartott pedig arra, hogy az illúzióval hamarabb és könnyebben elérhet bizonyos "eredményekeket".
Két ember kölcsösen kihasználja egymást. Mindig is létezett ilyen. Nem hozott újat a puncs, mindössze felületet biztosított a kereslet-kínálat találkozásának.
Nyilván amíg van rá (és lesz is) kereslet-kinálat, addig működni is fog. Aztán hogy nekik jó e, az már az ő dolguk az ő életük. Férfi szemszögből igazából ez nagyon hasonló a prostis szolgáltatáshoz, csak a biztos szex helyett itt azért kockázat is több van. Na meg valószínűleg jobban jár a férfiember pénzügyileg, ha prostikra megy.
A gáz inkább az, ha a férfi el is kezdi hinni komolyan, hogy a nő szereti, vagy a nőhöz elkezd kötődni, ahelyett, hogy ezt is szolgáltatásként fogná fel.
Manapság ide jutottak a párkapcsolatok, hogy puncs.hu, viszony.hu meg satöbbi. Az élősködés, hűtlenség a világ legtermészetesebb dolga lett. Magyarország, én így szeretlek!!!
Kíváncsi vagyok, kötelezővé mikor fogják tenni.
Mancika néni drága, krumpli megpucolva, bab beáztatva a holnapi ebédhez? Mert akkor nem itt kéne méltatlankodni, még dologidő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!