Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha élőben jobb ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben jobb ismerkedni, mint netes társkeresők ne legyen beégés a beszélgetés (nem leszólìtás)?

Figyelt kérdés

Igen igazatok lehet,akik mondjátok internetes társkeresőn nem jö ismerkedni. Gondolom 1000levelet kap egy alsó középkategóriás lány ott.

Nem nagyon merek/tudok /szoktam leszólítani lányokat.

Minek is tenném...ha olyan lányokkal sem igazán tudok elbeszélgetni,akár tét nélkül is(foglaltak,nem korom beliek).

Szerintem egész érdekes,kalandos életem volt eddig. Tanult vagyok,8osztályos gimnázium,2éves technikum,főiskola nem szülővárosomban(nem fejeztem be),dolgoztam kűlföldön. Megyeszékhelyen lakom,de otthon vagyok falusi dolgokban is. Tehát sok benyomás,élmény, kaland ért. De valahogy ezt nem tudom felvezetni érdekesen lekommunikálni.

Hogy kellene ezen változtatni?

2018. jún. 5. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy tanult, és nem is keltesz tanult benyomást. Ha ezt felvállalod, akkor lehet esélyed olyanoknál, akiknek ez nem probléma, de az ilyen alap nélküli kivagyiságot szinte senki nem viseli el.
2018. jún. 5. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Emelt német, emelt angol, latin órák tömkelege. Történelemből 6év alatt tanultunk meg 4évnyi anyagot,teljes részletességgel. Amikor érettségi után szakközépben érettségizettek közé kerűltem,kb 2/3ada tudással rendelkeztek akik jó tanulóként érettségiztek. Akkor vegyük úgy,mivel nincs diplomám,csak nyelvvizsgám és technikusim,egy átlag korombeli érettségizetthez képest.

Amiért ìrtam,nem is a tanultságon van a hangsúly,azon inkább ,hogy sok témához hozzá tudok szólni.

2018. jún. 6. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebből a hozzászólásból az derült ki a számomra, hogy annyira szégyelled, hogy tanulatlan vagy, hogy képtelen vagy szembenézni az igazsággal. Fogalmad sincs róla, mit jelent valamihez tényleg érteni, felnőtt emberként a középiskolai dolgaidon lovagolsz, és még csak ismerősöd sincs olyan, akivel összehasonlítva magad feltűnhetne, hogy valami nem stimmel.

Valamint még az tűnt fel, hogy vagy még mindig részeg vagy, vagy alapjáraton gyakran mondasz értelmetlen mondatokat.

2018. jún. 6. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Tanult vagy?? Ha ha!

Olvasd már el a fő kérdésed.

alig lehet kihámozni, hogy mi a kérdés.

2024. máj. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!