Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy tovább léphessek?
Sziasztok!
Volt egy lány akivel életem során először beszélgettem. Amikor legelső alkalommal a vonaton megláttam rögtön szimpatikus lett számomra és nem tudtam elfelejteni. Nagyon össze kellett szednem a bátorságomat, hogy egyáltalán beszélgetni merjek vele, de megtettem. Jól elbeszélgettem vele de a felelmeimnek és annak, hogy kevés vagyok hozzá sajnos nem kerestem a társaságát és nem is köszöntem neki ami miatt nagyon szégyellem magamat. Szeptembertől ugyanabban az iskolában tanultunk és sokszor egymás mellett volt óránk de rá nézni sem mertem. Most, hogy már nem látom nagyon elkeserít mert amikor tudtam, hogy a közelemben van (vagy az iskolában vagy a vonaton) mindig megnyugodtam de egyben el is keserít ezt, hogy annyira bamba vagyok, hogy beszélgetni sem mertem vele. Sajnos a felelmeim felülkerekedtek rajtam és korábban sokan tanácsolták azt, hogy inkább próbáljam meg és egy visszautasítás sokkal jobb mint ez a bizonytalanság mint most. Mert a mai napig csak azon jár az eszem, hogy mi lett volna ha... Persze ezt csak magamnak köszönhetem.
(Balázs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!