Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg volt beszélve, hogy egy adott kocsimárkával jön, bizonyos színben. Ott álltam a megbeszélt helyen, jött is az a kocsi, de tovább hajtott, mi ennek az oka?
- Nem ugyanaz az autó volt csak ugyanolyan.
- Nem látott meg/nem ismert fel.
- Túl nagy volt az autó lendülete és a motorfek nem tudta elég gyorsan megállítani.
- Sebességben volt az autó és le volt nyomva a gázpedál.
- 15+%-os lejtőn haladt, de nem fogott a fék.
- Másra számított és nem tetszettel neki.
Nem ismert fel.
Meggondolta magát.
Bármi lehet.
Nem keresett?
Most őszintén szerinted?
Nyilván nem azt látta élőben, amire a kép alapján számított. Nem tetszettél neki és arra sem méltatott, hogy megismerjen. Pont. Engedd el
Előttem már leírták, de csak megerősíteni tudom őket ennyi információ alapján.Másnak képzelt, nem talált vonzónak.
Az viszont tény, hogy gyáva volt ezt felvállalni szemtől-szemben is.Emiatt ne sajnáld, lépj túl rajta.
Én is arra gondolok, hogy nem tetszettél.
De ne szomorkodj, valószínűleg egy üresfejű p!cs, tehát nem vesztettél vele.
Arról nem szólt a történet, hogy a továbbhajtás után mi történt.
Nagyon nem mindegy.
Ha nem keres azóta, hát akkor ő volt, csak meggondolta magát.
Ez az ok.
A tanácsom meg az, hogy legközelebb ne útszéli randit beszélj meg, hanem rendesen valami kávézó, vagy ilyesmi helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!