Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem ezt. Az elmult 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt. Az elmult 1-2 évben volt legalább 5-10 nő akivel el tudtam volna képzelni többet de egyiknek se jöttem be. Ami az érdekes hogy egyik se volt arányaiban jobb nő mint én férfi. Ezt értitek?

Figyelt kérdés

Ami az érdekes hogy egyik se volt arányaiban jobb nő mint én férfi. Olyanoknak jöttem be eddig akikkel vagy semmit vagy nem komolyat tudtam elképzelni. Mert oké lehet mondani 1-2-nek nem jöttem alapból oké de hogy 5-10 nek csak ugy instant minden gondolkozás nélkül az már számomra azt mutatja hogy magasabb az igény mint amit hoznak ezek a nők. (átlagosnál szebb külső kb, de nem modellek, max 10/7) Ezt értitek?

Valaki tud neten kivül helyet ahol lehet ismerkedni olyan nőkkel akik nem várnak többet mint amit nyujtanak? Vidékről voltak még jónak tünőek de velük nem jött össze a találkozó.

2018. aug. 19. 22:58
1 2 3 4 5
 1/44 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Az írásod alaján én sem beszélnék veled egy szót se, pedig férfi vagyok. Nem tűnsz valami okosnak és ezáltal szimpatikusnak.

Lehet a nők is ezt látják benned.

2018. aug. 19. 23:01
 2/44 anonim ***** válasza:
31%

a 7es azért már elég jó nő,mert egy 7nek jó az alapadottsága,szép az arca,nincsen elhízva csak épp nincsen kisportolt alakja mert nem edz.

szóval csak az edzés választja el attól,hogy 10es legyen.

az ilyen csajok már magasabban kalibráltak,általában kevés az nekik,hogy jó a dumád és megfarkalod mint egy gőzmozdony.

2018. aug. 19. 23:06
 3/44 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok jó nő, de inkább maradok egyedül, minthogy olyan férfivel jöjjek össze, aki osztályozza a nőket, meg azt mérlegeli, hogy melyik nő mit tud nyújtani hozzá képest. Pláne, hogy ez csak a külsőségeket érinti. Ez minden, de nem kapcsolat.
2018. aug. 19. 23:17
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gondolkodassal nem is lesz nod...
2018. aug. 19. 23:33
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem érted, mert nem éred fel ésszel, hogy a nők nem pontozás alapján választanak. Hanem mindenki a maga szempontjai szerint. Ki a pénzre hajt, ki csak és kizárólag a zsánerére, ki a tetováltakat szereti, ki arra hajt, hogy jó apát találjon a leendő eltervezett gyerekeinek, ki kalandos pasit keres stb-stb-stb.
2018. aug. 19. 23:35
 6/44 A kérdező kommentje:
" Nem vagyok jó nő, de inkább maradok egyedül, minthogy olyan férfivel jöjjek össze, aki osztályozza a nőket, meg azt mérlegeli, hogy melyik nő mit tud nyújtani hozzá képest. Pláne, hogy ez csak a külsőségeket érinti. Ez minden, de nem kapcsolat." Belsőre se voltak jobbak.Amugy meg okos vagyok eléggé.Az egyik válaszoló nem ismer.És összképet nézek de azért jó ha realitás talaján maradnak az igények erre utaltam azokkal amit irtam.
2018. aug. 20. 01:38
 7/44 A kérdező kommentje:
"Azért nem érted, mert nem éred fel ésszel, hogy a nők nem pontozás alapján választanak. Hanem mindenki a maga szempontjai szerint. Ki a pénzre hajt, ki csak és kizárólag a zsánerére, ki a tetováltakat szereti, ki arra hajt, hogy jó apát találjon a leendő eltervezett gyerekeinek, ki kalandos pasit keres stb-stb-stb." Tényleg? De van egy összkép tudod.Egy átlagos nő milyen alapon akar jobbat magánál vagy akármelyik?Én csak azt várom el amit én hozok és nem hitegetem magam irreális elvárásokkal.De biztos a butaságom csak :D
2018. aug. 20. 01:40
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem kellesz nekik akkor megis talalnak jobbt👌
2018. aug. 20. 03:48
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem érted. Ki mondja, hogy jobbat akarnak nálad? Egyszerűen csak nem olyat akarnak, amilyen te vagy. Külsőre, beszédre, szemformára, hangra, viselkedésre, alkatra, hajszínre, intelligenciára, öltözködésre, bármire. Én magamból tudok leginkább kiindulni, és engem sosem az érdekelt, hogy mások mércéje szerint egy szinten vagyok-e egy pasival, hanem az, hogy megvan-e az az arcberendezése, amire bukom. Akár kőgazdag, akár enyhén túlsúlyos, akár tanulatlan, akkor is hajt az ösztön, hogy ezeknél be kell próbálkozni, mert az eseteim. Más pasiknál meg csak azt érzem, hogy akármilyen kedves, jófej, és bármennyire is próbálkozik, egyszerűen nem jön be, nem az esetem. Persze, tedd ezeket múlt időbe, mert van párom, úgyhogy már jó ideje nem pasizok.
2018. aug. 20. 13:32
 10/44 A kérdező kommentje:
Természetesen nincs gond a nagy igényekkel ha amit nyujt az illető egyensulyban van azzal amit vár.
2018. aug. 20. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!