Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt. Az elmult 1-2 évben volt legalább 5-10 nő akivel el tudtam volna képzelni többet de egyiknek se jöttem be. Ami az érdekes hogy egyik se volt arányaiban jobb nő mint én férfi. Ezt értitek?
Figyelt kérdés
Ami az érdekes hogy egyik se volt arányaiban jobb nő mint én férfi. Olyanoknak jöttem be eddig akikkel vagy semmit vagy nem komolyat tudtam elképzelni. Mert oké lehet mondani 1-2-nek nem jöttem alapból oké de hogy 5-10 nek csak ugy instant minden gondolkozás nélkül az már számomra azt mutatja hogy magasabb az igény mint amit hoznak ezek a nők. (átlagosnál szebb külső kb, de nem modellek, max 10/7) Ezt értitek?
Valaki tud neten kivül helyet ahol lehet ismerkedni olyan nőkkel akik nem várnak többet mint amit nyujtanak? Vidékről voltak még jónak tünőek de velük nem jött össze a találkozó.
2018. aug. 19. 22:58
21/44 A kérdező kommentje:
Neked kéne magadba nézni hogy ugy itélkezel hogy nem is tudsz semmit rólam és a tudásomról.Ennyit rólad hiteltelen vagy.
2018. aug. 20. 18:59
22/44 A kérdező kommentje:
És láthatóan még büszkén is vagy tudatlan.
2018. aug. 20. 19:00
23/44 A kérdező kommentje:
Amugy ha annyira buta lennék mint amilyennek itt mondja az egyik okoskodó akkor hogy tudtam olyan nővel találkozni aki okos és szép is?Na akkor lehetséges hogy mégse vagyok olyan hülye mint ahogy gondolod? :P
2018. aug. 20. 19:02
24/44 anonim válasza:
Az alapján ítéllek meg, amit elém társz. Lustaságért, vagdalkozásért nem foglak az egekbe magasztalni. Mi mást kaptunk eddig belőled? Ha olyat mutatsz, amiért el lehet ismerni téged, akkor el foglak. Egyébként meg a neten azt hazudik mindenki, amit akar. Okos és szép nő? Aha, és ezt miért higgyük el neked? :D Bár hozzád képest biztosan az volt, ha nem kellettél neki. És hogy hogyan tudtál vele találkozni? Ba...tt nagy szerencsével. :D
25/44 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a szerencsében.És tényleg szép volt.Persze nem várom el hogy elhidd.De irigykedni könnyü.Én is jól nézek ki amugy meg.
2018. aug. 20. 19:32
26/44 A kérdező kommentje:
"De ha nem kellesz nekik akkor megis talalnak jobbt👌
"Találhatnak maximum.100%-ra nem merném kijelenteni.
2018. aug. 20. 19:34
27/44 anonim válasza:
Ó, szóval nincs olyan, hogy szerencséd van, pusztán azért, mert te nem hiszel benne? Hűha! :D Ki irigykedik? Nekem jó életem van.
28/44 A kérdező kommentje:
Annyit irtam hogy ez nem szerencse volt ennyi.Amit szerencsének hivnak a lehetőség találkozása a felkészültséggel.
2018. aug. 20. 20:41
29/44 A kérdező kommentje:
Ja és nem egy szép nővel találkoztam vagy szerinted ez is véletlen?
2018. aug. 20. 21:02
30/44 anonim válasza:
Jaj, kérdező... inkább csajoznál be a hülyeségeid helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!