Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem ezt. Az elmult 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt. Az elmult 1-2 évben volt legalább 5-10 nő akivel el tudtam volna képzelni többet de egyiknek se jöttem be. Ami az érdekes hogy egyik se volt arányaiban jobb nő mint én férfi. Ezt értitek?

Figyelt kérdés

Ami az érdekes hogy egyik se volt arányaiban jobb nő mint én férfi. Olyanoknak jöttem be eddig akikkel vagy semmit vagy nem komolyat tudtam elképzelni. Mert oké lehet mondani 1-2-nek nem jöttem alapból oké de hogy 5-10 nek csak ugy instant minden gondolkozás nélkül az már számomra azt mutatja hogy magasabb az igény mint amit hoznak ezek a nők. (átlagosnál szebb külső kb, de nem modellek, max 10/7) Ezt értitek?

Valaki tud neten kivül helyet ahol lehet ismerkedni olyan nőkkel akik nem várnak többet mint amit nyujtanak? Vidékről voltak még jónak tünőek de velük nem jött össze a találkozó.

2018. aug. 19. 22:58
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

A válaszom annak aki szerint miért nem vagyok okos.

1.) Íráskép. Az ékezetek és írásjelek hiánya. Továbbá a fogalmazásod sem valami kiemelkedő. Egy okos ember igényes magára és nem ad ki ilyen `munkát` a kezei közül.

-Lustaság a vesszők hiánya semmi köze nincs ahhoz amit irsz.

2.) Az emberek pontozása. Értelmes ember nem állít fel rangrendszert a társairól. -

Mindenkinek vannak értékek a fejében(értékrend) max nem számokkal.Miért neked nincs olyan hogy átlagos vagy jó vagy számodra nem szimpi?Minden férfi ugyanolyan jó neked?

Nalátod.Akkor saját magadat is számonkéred?

3.) Magadtól nem tudod, hogy hol lehetne ismerkedni. Ez minden kérdésnél megőrjít.

Ötleteket gyüjtök.És igen nem egyszerü egyedi embereknek ismerkedni aki nem elégedik meg ezzel a média által nyomott müanyag valósággal.

+1) "Egy átlagos nő milyen alapon akar jobbat magánál vagy akármelyik?"

Bárkin bármit számon kérni eléggé nem okos dolog.

Szerintem meg okos .Ott van a politikusok példája is.Nem számonkérés amugy meg hanem kérdés.Megforditom milyen jogon mondod hogy valaki ne kérhessen számon valakit ha irreálisak az igényei?

2018. aug. 20. 14:55
 12/44 próbálokkedveslenni ***** válasza:
86%

1.) A lustaság mint kifogás? Haha

2.) A tetszik - nem tetszik - taszít szerinted egyenlő a pontozással? Mi alapján döntöd el, hogy valaki 8-as vagy 9-es?

3.) Te nem egyedi vagy, csak annak képzeled magad. Egy szokásos unalmas vesztes vagy.

+1) Mi közöd van mások igényeihez? Magyarázd el nekem, hogy amíg valaki nem károsít meg téged, addig mi a frász közöd van bármihez is, amit ő csinál. Ezért buta dolog számon kérni dolgokat.

Alapból csak olyan dolgot lehet 'számon kérni', amiben előtte megegyeztetek és azt megszegted az illető. Ismeretleneknél ezt mégis hogy akarod?

Látod? Ezért nem vagy okos, mert ezt nem vagy képes felfogni.

2018. aug. 20. 15:11
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de azon azért fennakadtam, hogy okosnak tartod magad - bár az eddigi megnyilvánulásaidból nem tűnsz annak - és ezt még magyarázod is másnak, de képes vagy leírni azt, hogy "nyujt", miközben máshol meg tudsz ékezetet használni. Következetességről hallottál már? Természetesen az "elmult" is gáz, miközben láthatóan az ő betűt is megtalálod, ha akarod, szóval azt se mondhatja az ember, hogy az extrémebb magyar ékezeteket ne tudnád elővarázsolni a virtuális vagy igazi billentyűzetedből. És akkor, amit kifejezetten fájt olvasni: "kivül", "tünőek", "egyensulyban". A lustaságból fakadó vesszőmentes írás az én szememben igénytelenség. Amúgy is hadilábon állnak sokan a vesszőkkel (lehetne bizonyítani benne, hogy te tényleg okos vagy és neked ez is megy!), bizonyos szint fölött már én magam is, de aki azon pörög, hogy szerinte a nők nála jobb pasit akarnak, az miért ilyen kiba... lusta és miért nem teper az élet minden területén, hogy jobbá váljon, és aztán ő utasíthassa vissza a nála bepróbálkozó, de neki nem megfelelő nőket?!
2018. aug. 20. 15:15
 14/44 A kérdező kommentje:
Elég sok témában magasabb tudásom van mint jópár embernek de nem neked fogom bizonyitani.Igen vannak ékezetek amikért lusta vagyok kinyulni ilyen egyszerü.Pl hosszu ü.
2018. aug. 20. 17:51
 15/44 A kérdező kommentje:

"3.) Te nem egyedi vagy, csak annak képzeled magad. Egy szokásos unalmas vesztes vagy.-Egyedibb vagyok mint te valaha leszel.

+1) Mi közöd van mások igényeihez? Magyarázd el nekem, hogy amíg valaki nem károsít meg téged, addig mi a frász közöd van bármihez is, amit ő csinál. Ezért buta dolog számon kérni dolgokat.

-Indirekt megkárosit mert ha reális igényei lennének jobb eséllyel indulnék.

2018. aug. 20. 17:53
 16/44 A kérdező kommentje:
"Amúgy is hadilábon állnak sokan a vesszőkkel (lehetne bizonyítani benne, hogy te tényleg okos vagy és neked ez is megy!),"Nem a vesszőktől leszel okos.
2018. aug. 20. 17:54
 17/44 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Ismét intelligens érveket olvashattunk, ja mégsem :)

Viszont legalább a topikot olvasóknak egyértelművé vált, hogy miért nem kellesz a nőknek.

2018. aug. 20. 18:07
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak nekem nem bizonyítod, hanem másnak sem, aki most itt olvas téged. :) Nem is kéne külön bizonyítanod semmit sem, ha már az írásodból lejönne, hogy te egy tanult, okos, intelligens ember vagy. Nem olyan nehéz dolog ez. De persze, biztos jobb titkolni, aztán meg fellibbenteni a tudásodról a fátylat az arra érdemesek előtt. Feltéve, ha tényleg van miről. :D Oh, basszus, a net mindent elbír.
2018. aug. 20. 18:17
 19/44 A kérdező kommentje:
Látod elbirja a tudatlan károgókat is mint amilyenek ti vagytok.Örülhetnél neki.
2018. aug. 20. 18:40
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Haha, de bírom, amikor az osztja a népet, akinek inkább magába kéne nézni! :D Nem baj, drága, ilyen hozzáállással jöhetsz még ide sírni a nők miatt. Bevallom, nem tudlak sajnálni, mert csak azt kapod, amit érdemelsz. És ha te nem is, de mi már tökéletesen értjük, miért nem kellesz a normálisabb nőknek.
2018. aug. 20. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!